صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: پاسخ یک پزشک به انتقاد خانم مجری از پرشکان

نیمه حرفه ای

پاسخ یک پزشک به انتقاد خانم مجری از پرشکان

در پی درج مطلبی از مینا نصیری مجری تلویزیون در خصوص سریال در حاشیه، دکتر حسین خادم یکی از پزشکان محترم کشور پاسخی را ارسال کرده اند که از نظر می گذرانید:

خانم مجری محترم

خانم مینا نصیری

در پاسخ به عریضه شما نسبت به پزشکان و توصیه شما در مورد الگو قراردادن پرفسور سمیعی عرض کنم من پرفسور سمیعی نیستم و آرزوی پرفسور سمیعی شدن ندارم

من پزشک عمومی هستم که در دورترین روستاهای کشور خدمت میکنم من پرفسور سمیعی نیستم که در آلمان زندگی کنم و هر از چندی دم از ایرانی بودنم بزنم. من در خط اول فقر وبعد از سالها درس در روستاها ودر کنار مردم باصفایی که حتی برق ندارند میروم و زندگی میکنم در کنار زنان و مردانی که در ۲۰ سالگی چهره شان ۵۰ ساله شده .

من پرفسور سمیعی نخواهم شد که در باران عطر وادوکلن برای المانیها بیمارستان بسازم و خدمت کنم

من افتخارم این است که بعد سالها رفاه و رتبه تک رقمی در کنکور و … به میان روستاییان کشورم آمدم و خدمت میکنم

افتخار شما چیست ؟ چه کاری برای وطنتان کرده اید؟چه زحمتی حتی درراه علم کشور کشیده اید ؟ بگویید تا بدانیم چگونه و با چه صلاحیتی مجری شده اید؟

خانم محترم چرا از بی تفاوتی تلویزیونی که دران کار میکنید به مردمی که در بعضی از نقاط وطن برق ندارند و کودکانی که تلویزیون ندیده اند نمیگویبد؟

کدام مشکل اجتماعی مهم کشور ما توسط شما و محل کارتان به نقد کشیده شده که الان تلویزیون شده مهد دموکراسی و پزشکان شده اند افرادی که ضد
    دموکراسسی اند؟

زمانی که شما در تلویزیون مشغول وقت گذرانی هستید هزاران پزشک عمومی مثل من در خط مقدم سلامتی مردم در محروم ترین نقاط کشور در حال خدمتند .

آیا درست است زحمات همه اینهارا با چند مثال زیر سوال میبرید ؟ چطور است من هم از مجریان متخلف تلویزیون و کارهایی که رسواییش سر به فلک زده و همه میدانند بگویم ؟

ولی نه من مثل شما همه را با یک چوب نمیرانم و همه را توصیه به سمیعی !!! شدن نمیکنم

خانم مجری زمان جنگ پرفسور سمیعی که شده بهترین پزشک شما کجا بود که پزشکان ما در بیمارستانهای خط مقدم زیر آتش و خون جراحی و مداوا میکردند؟

وقتی که امثال شما اینچنین زحمات هزاران پزشک که درداخل کشور زحمت میکشند را نمیبینند و یک پزشک فرنگی را نماد بهترین پزشک میداند من از کدام سواد اجتماعی شما بپرسم ؟

چرا هرکه در خبر و رسانه بود میشود بهترین ؟

آیا میدانید جذام چیست ؟ حاضرید حتی ۳۰ ثانیه در کنار یک بیمار جذامی بنشینید ؟

پس چرا تلویزیون شما از دکتر مبین و پزشکان ایرانی گزارشی تهیه نمیکند که آسایشگاه جذام را راه انداخت برای این مظلوم ترین افراد بشر تا به درمانشان بپردازد در حالیکه امثال شما حتی به چند کیلومتری این اسایشگاه باباباغی نزدیک نمیشدید و نمیشوید

خانم مجری چرا گزارشی از سختیها و ایثاری که پزشکان این مملکت کشیده اند از جوان تا پیر نگرفته اید ؟

از این نگفته اید که تنها فارغ التحصیلانی که در کشور طرح خدمت به مردم دارند نگفته اید ؟ از دختران پزشکی نگفته اید که در غربت و تنهایی که در طرح برای خدمت اعزام شده بودند ناجوانمردانه مورد تجاوز قرار گرفتند

اخبار روزنامه ها و سایتها را بخوانید تا این اخبار را ببینید ایا این دختران گناهی جز پزشک بودن و جز رفتن برای خدمت به مناطقی دور از خانه وزندگی خود داشته اند؟ چرا ان دختر پزشک و جوانی که ناجوانمردانه در استان گلستان و در داخل خانه بهداشت توسط ۴ نفر نامرد مورد تجاوز قرار گرفت را نگفتید؟ یا آن دختر پزشک طرحی جوان در بوشهر ؟

ایا باز هم قهرمان شما دکتر سمیعی است ؟

چه شده که شده اید حامی مهران مدیری که قضیه جوایز قهوه تلخش عیان و اشکار است

خانم مجری من نه جراح پلاستیکم نه پزشک کراواتی بیمارستانهای شمال تهران من پزشک عمومیم و جزو معترصان و آن ۷ هزار پزشک ولی وقتی میتوانید بگویبد تحمل نقد داشته باشید که خود شما و مهران مدیری عرضه نقد همه مسایل را داشته باشید وقتی که خودرا نقد کنید

تلویزیون وقتی میتواند پزشکان رانقد کند که از نزدیک مشکلات انان را نیز بازگو کند وقتی که از نزدیک زحمات و ایثار فقط ۷۰ هزار پزشک عمومی کشور را نشان دهد

با احترام

دکتر حسین خادم
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 16 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    دمش گرم واقعا حقیقته
    !

4. 2 کاربر مقابل از .ALI.AZAD. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    واقعا دلم سوخت یه شماره حساب بدن پزشکا کمکامونو بفرستیم
    ار اینکه ایشون و امثال ایشون خوبند که حرفی نیست افراد مرد نقد رو اکثرا میشناسن

6. 4 کاربر مقابل از amooo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دکترا جنبه این فیلم و نداشتن این یه حقیقت غیر قابل انکاره
    مهران مدیری داستان حلقه ای که تو شکم یارو جا موندو که از خودش درنیاورد
    بچه خاله من چند سال پیش تازه ب دنیا اومد به خاطر بی توجهیه همین دکتر پرستارا تشنج کرد و ...
    یکی از دوستای خودم به واسه یه پنی سیلین که دکتر همینجوری بدون تست زد بهش بعد چند سال پشت ویلچر نشینی هنوز داره میلنگه و راه میره

8. 2 کاربر مقابل از Javad.Enjoy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    -------------

10. 2 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اين مجري ِ چه آدم ِ بي شعوري بوده برداشته پرفسور سميعي رو مثال زده

كلا هيچ قشري جنبه ي شوخي و نقد نداره

همين موسيقي و چاوشي. چند وقت پيش يه شوخي باهاش كردن طرفداراش شدن كاسه ي داغتر از آش

هيجكدوممون جنبه ي شوخي نداريم

12. 4 کاربر مقابل از !..:: joker ::..! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اين دكتر ِ هم معلوم نيست مشكلش با سميعي چي بوده

خو مرتيكه درس خونده، زحمت كشيده داره نتيجه ي زحمتاشو ميبينه

تو داري به هم روستايي هاي ِ خودت كمك ميكني، دمت گرم

سميعي هم داره به دنيا خدمت ميكنه، دمش گرم

والا. اعصاب نميذارن واسه

صفحه فيس بوك نداره اين دكتره ؟

14. 3 کاربر مقابل از !..:: joker ::..! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    چند روز پیش یک مستندی از پرفسور سمیعی از شبکه مستند پخش شد که واقعا باعث افتخار هر ایرانیه. در ایران یک مرکز مغز و اعصاب تاسیس کرده که در کل خاورمیانه نیست. ایشون گیلانیه و در اونجا یک بیمارستان مغز و اعصاب ساختن که شبیه یک مغز هست حتی طرح های بیمارستان رو خودش به مهندس ها داده.

16. کاربر مقابل از shahkar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    چرت گفته (البته شاید این یکی ی چیزایی حالیش باشه شاید)
    هرموقع بری دکتر چندتا داروی ثابت رو تجویز میکنن،

18. 2 کاربر مقابل از 006 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    يكي به جناب دكتر حسين خادم بگه سريال در حاشيه نقدي روي كارهاي برخي پزشكان عمومي زحمتكش نداشت بلكه پزشكان متخصصي رو زير سوال برد كه كم نيستن و عملكردشون براي هيچكس پوشيده نيست و متاسفم از اينكه ايشون به عنوان پزشك از افتخارآفرين علم پزشكي انتقاد ميكنن صرفا جهت نشون دادن محل خدمتشون ، هر موقع جناب دكتر خادم پروفسور شدن و باز در مناطق بدون برق و محروم به مردمشون خدمت كردن انتقادشون پذيرفته س

20. کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)