رو دمو نمیشه نظر داد
کامل بیاد اگه خوب بود تحلیل میکنم
رو دمو نمیشه نظر داد
کامل بیاد اگه خوب بود تحلیل میکنم
دانلود تیزر آلبوم:
توضیح : اولین آلبوم مجاز مجید یحیایی به نام “کاش از اول” اواخر خرداد ماه توسط شرکت فرهنگی هنری آسیا در سراسر کشور پخش خواهد شد .
1080:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم باید به خودش برسه ... باید مثل صداش متفاوت باشه
متاسفانه از شلختگی تیپش خوشم نیومد
دموی آلبوم جدید و فوق العاده زیبای مجید یحیایی به نام کاش از اول
پیشنهاد دانلود
توضیح : این آلبوم شامل 12 تراک میباشد که کلیه آهنگ ها و تنظیم این آلبوم ساخته مجید یحیایی می باشد به غیر از تنظیم دو قطعه "رویای عجیب" و "حسودی" که با میلاد ترابی همکاری داشته است. آلبوم "کاش از اول" با صدای مجید یحیایی یزودی از طریق شرکت فرهنگ و هنری آسیا منشر خواهد شد .
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به عزيزاي دلم اين هم ليست عوامل آلبوم تا ٢ ،٣روز ديگه تاريخ دقيق پخش آلبوم إعلام ميشه مرسي كه هستيد دوستون دارم عجيب❤️❤️❤️
بلاخره بعد از ٣سال انتظار طلسم شكسته شد اميدوارم تونسته باشم با اين آلبوم ذره اي از محبت و حمايتهاي شما عزيزان رو جبران كرده باشم اطلاع رساني كنيد تا همه از زمان انتشار با خبر بشن ممنون كه هستيد دوستون دارم عجيب
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)