نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo خب دیگه من باید برم! اگه اینجا موندنی شدیم که هیچی ! اگه نشدیم به یکی بگید بیاد در پروفایلم آدرس جدید رو بده وعده دیدار ما همینجا... حسین رو ببین به ژیان تکیه زده... فکر کردی میذاره بره؟
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ما همه جا هستیم ولی هرجا هستیم باید همه بکس باشن.. اینجوری حال نمیده همونجا خوش باشید جای منم خالی کنید از پادگان هواتونُ خواهم داشت
نوشته اصلی توسط pirana جون تو تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف توام که ماشالله نشینمن گاهت بـــــــــزرگ چشات بزرگ میبینه
MaMaTiR, pirana
فعلا بای
نوشته اصلی توسط pirana پیشنهاداتونُ اعلام کنید در جلسه علنی مورد بررسی قرار خواهیم داد من نظرمو گفتم نوشته اصلی توسط pirana وعده دیدار ما همینجا... حسین رو ببین به ژیان تکیه زده... فکر کردی میذاره بره؟ شاهینو کشوندی جای خلوت به بهانه ژیان
pirana
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جات خالی.. ی راننده کامیون هم نشدی اتفاقا یه فلش دارم توی ماشین تمام آهنگا دهه 20 30 40 50... قرارِ یه کامیون بخریم واسه فلشم بزنیم به جاده
نوشته اصلی توسط pirana همونجا خوش باشید جای منم خالی کنید از پادگان هواتونُ خواهم داشت تو هم هستی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 فعلا بای عصر خوش شیخ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو به بانو الکسیس اقتدا کن بانو داره خودشُ برای تور تابستانی آماده میکنه فعلا سرویس نمیده
نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا یه فلش دارم توی ماشین تمام آهنگا دهه 20 30 40 50... قرارِ یه کامیون بخریم واسه فلشم بزنیم به جاده داری میری دنبال لیلا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن