نوشته اصلی توسط Unforgiven برق خیلی سخته مغزت فرسوده و صورتت پیر میشه اخرشم هیچی الان من 4-5 دوست برقی دارم همشون همین فرسودگی رو دارن بابت هیچ و پوج به نظرم همون مهندسی پزشکی خاصتره همونو برو یعنی الان م مهندس برق به اصطلاح! مغزم پیره... ؟ نه برق رشته ای است با سطح محاسبات بسیار بالا
نوشته اصلی توسط جادوگر خودم دوست دارم برم مهندسی کامپیوتر نمیدونم سخت افزار رو هم بزنم یا نه مزخرف ترین رشته حال ادمو بهم میزنه کلا دروسش با اونی که فکر میکنین متفاوته اینده هم نداره مگه اینکه مخ برنامه نویسی باشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بیشعوری دیگه حالیت نیست که شوخی را با جدی قاطی نکنی بیخیال شو بگذار تاپیک روندش رو ادامه بده
نوشته اصلی توسط جادوگر خوب فقط بزنم کامپیوتر نرم درسته؟ هر چی خودت دوست داری بزن و به حرف کسی نکن من نظرم اینه همینطوری جلو رفتم و موفق هم شدم
نوشته اصلی توسط ehsansalehi یعنی الان م مهندس برق به اصطلاح! مغزم پیره... ؟ نه برق رشته ای است با سطح محاسبات بسیار بالا اینم جوگیر شد
نوشته اصلی توسط Unforgiven مزخرف ترین رشته حال ادمو بهم میزنه کلا دروسش با اونی که فکر میکنین متفاوته اینده هم نداره مگه اینکه مخ برنامه نویسی باشی هر رشته ای که میگم میگین آینده نداره ولی کامپیوتر شرکت میزنی خودت برنامه نویسی طراحی سایت و ....
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بیشعوری دیگه حالیت نیست که شوخی را با جدی قاطی نکنی اونجایی که با پارتی کار می کتی ادب هم با پارتی باید داشته باشی؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven اینم جوگیر شد
نوشته اصلی توسط جادوگر هر رشته ای که میگم میگین آینده نداره ولی کامپیوتر شرکت میزنی خودت برنامه نویسی طراحی سایت و .... برنامه نویسی استعداد میخواد اگه استعدادشو داری حتما برو کمتر کسی داره استعدادشو
نوشته اصلی توسط ehsansalehi یعنی الان م مهندس برق به اصطلاح! مغزم پیره... ؟ نه برق رشته ای است با سطح محاسبات بسیار بالا برق قدرت میگن خوبه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن