صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 142223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 231 به 240 از 256

موضوع: ๑۩۞۩๑ Rate Seen Movie Or Tv Series ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نه و دو دهم؟! باس دیدنی باشه...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    نه و دو دهم؟! باس دیدنی باشه...
    ندیدی؟ تا ندیدی دیگه پست درباره فیلم نذار

3. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این فیلم رو دیدم!!تنها و تنها نکته مثبتش برای من همین ایده شکل گیری داستان بود چون برام جدید بود!!ولی سرتاسر فیلم مشکل بود!!به غیر از شخصیت اصلی که باز شخصیت پردازی ناقصی داشت دیگه هیچ گونه شخصیت پردازی برای کاراکتر های فیلم صورت نگرفته بود!!شخصیت اصلی داستان رفتار و حالاتش اصلا قابل درک نبود اوایل فیلم بد نبود تا قبل از اینکه مواد آبی رنگ وارد بدنش بشه!ولی بعد از اون اتفاق بشدت رفتارش خیر منطقی میشه!!چرا چون منظور فیلم استفاده کامل یک شخص از توانایی های مغذی بود که انتظار یه رفتار منطقی و عقل محور رو داریم!!وقتی این اتفاق رخ بده طبیعیه که درک و فهم و تحلیل فرد از محیط اطرافش بالا میره!وقتی این اتفاق برای شخصیت اول داستان افتاد کاراکتر به شدت خشونتش زیاد میشه و یک رفتارش بشدت مصنوعی و ربات گونه به حودش میگیره!!که خیلی غیرمنطقیه!!
    بدترین بخش فیلم که ضربه زیادی به فیلم زده فیلم نامه بدشت بد فیلم هست!!واقعا ایده به این خوبی در قالب همچین داستان مسخره ای قرار بگیره خنده داره!!صدا گذاری هم چنگی بدل نمیزنه!!ولی فیلم برداری و جلوه های ویژه در حد قابل قبولی قرار دارن!!
    تنها بخش قابل قبول فیلم هم همون فلش بک بازگشت به نقطه آغاز بود!!که این منظور رو میرسوند که اگر انسان بتواند از تمام ظرفیت مغذی خودش استفاده کنه میتونه در قالب یک خدا شکل بگیره که بر تمامی هستی اشراف داشته باشه!!و یه برداشت مخفی از این فیلم هست که اینکه خدا از روی عمد ظرفیت مغذی رو به انسان نداده چون ترس از این را داشت که انسان جای خدا رو بگیر!!((برداشتهای برخی از فلاسفه))!!

آخر کلام این که فیلم به جای اینکه منطقی باشه بشدت تخیلی بود!!وفیلمی بس قابل قبول بخاطره ایده ای خوب!!

5. کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوسی به شدت میخواست نظریه داروین رو احیا کنه ، البته تخیل خیلی بالاش منو یاد فیلم هندی انداخت تا یک فیلم علمی ..

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

7. 2 کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

هفته پیش فیلم expendables 3 رو نگاه کردم
    راستش از چیزی که فکر کردم بهتر بود
    هرچند همون طور که معلومه مثل قسمت های قبلیش بسیار بسیار تخیلی بود و یه عده آدم شونصد نفر رو له و لورده میکنن و تانک و بمب و موشک روشون تاثیری ندارهاما به نظرم از قسمتهای قبلیش بهتر بود
    قسمت اولشو خیلی یادم نمیاد اما یادمه قسمت دومش خیلی مزخرف بود به طوری که منی که اکشن دوست دارم و با کلی از بازیگراش خاطره داشتم کاملا ناامید شده بودم
    اما نمیدونم چی شد ، شاید اون شبی که این قسمت رو دیدم تو مود اکشن بودم یا چیز دیگه اما با اکشن این فیلم کلی حال کردم
    بدمن این قسمت یعنی مل گیبسون خیلی بهتر از فرانکی قسمت قبل بود . باندراسم خوب بود و چاشنی طنز خوبی به فیلم داد
    جلوه های ویژه قابل قبولی هم داشت.
    کل فیلم اکشنه اما نیم ساعت آخرش یه بند اکشن سنگین داشت که من کلی حال کردم

اگه دنبال موضوع قوی برای فیلم نیستید و مثل من فقط تو مود یه بزن بزن خوبید توصیه میکنم یه بارم شده فیلمو ببینید

my vote : 7

9. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

تو این سه هفته سه تا فیلم دیدم ( به دلیل دهنی که پایان نامه از من سرویس کرده وقت نمیکنم بیش از یه دونه در هفته ببینم )

اول از این هفته شروع میکنم ( تو پست های بعدی اون دوتا رو هم میگم البته اگه چیزی ازشون یادم مونده باشه )
    بسیار شرمنده ام که بگم تا حالا نتونسته بودم فیلم تاکسی درایور رو ببینم
    فیلم های کلاسیک زیادی رو دارم و خیلی هم دلم میخواد ببینمشون اما نمیدونم چرا تا حالا نرفتم سمتشون جز سه چهار تا
    اون سه چهار تا فیلمی که دیدم خیلی راضیم نکرده بود مثل بعدظهر سگی آل پاچینو یا تسخیرناپذیران دی پالما ( البته این یکی خوب بود ولی بازم منو راضی نکرد )
    شاید به خاطر گذر زمان و عوض شدن شرایط و نیازهای انسان و اومدن فیلم های جدید با جلوه های ویژه فوق العاده باشه که یه سری از فیلم هایی که شاید در زمان خودشون فیلم های بسیار بزرگی بودن الان دیگه هر مخاطب عامی رو راضی نکنه
    راستشو بخواید راننده تاکسی هم به ظاهر چیزی نداشت که منو غافلگیر کنه اما نمیدونم چرا به طرز فوق العاده ای برای من دوست داشتنی شد به طوری که بعد پایان فیلم یه حس خیلی خوبی داشتم .
    رابرت بازی خارق العاده ای داشت به طوری که کل بار فیلم روی شونه اون بود و مثل همیشه عالی از پسش براومد
    اسکورسیزی چه داش مشتی بود اون زمان (خودش بود دیگه ؟ اشتباه که نمیکنم )
    و در آخر جودی فاستر . من اول خیال میکردم اون دختره که رابرت عاشقش بود جودیه و با خودم گفتم جودی فاستر چه خوشکل بوده تو جوونی و الان چقدر فرق کرده اما با دیدن اون دختربچه تازه پی به اشتباهم بردم
    خلاصه بر خلاف چند تا فیلم کلاسیکی که دیده بودم ( البته اگه گادفادر1 رو فاکتور بگیریم ) و خیلی راضی نشده بودم مطمئنا تاکسی درایور فیلمی بود که خیلی دوستش داشتم و همیشه تو ذهنم باقی میمونه

در آخر هم اون سکانس عالی رابرت دنیرو که دنیایی بود واسه خودش :

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talking... you talking to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to? Oh yeah? OK

my vote : 8.7

11. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    Chef 2014

خلاصه داستان و نقدی که تا حدی قبول دارم !

اول یک نگاه به بازیگراش بندازید تا مطمئن شم که ترقیب میشید فیلم رو ببینید

Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson

و چند بازیگر سریال های موفق که به تازگی وارد سینما شدن

یک فیلم خوشمزه با کمدی درست و حسابی و ایده ای که به درستی به کار گرفته شد
    از همون اول فیلم اتفاقاتی میفته که شما رو مجبور به نشستن و دنبال کردن داستان میکنه بازی جان فاریو و دستیارش خیلی خوبه مخصوصا متلک هایی که به هم میندازن
    اسکارلت بابا هم که اون وسط ول میچرخه و دل میبره !

امتیاز فیلم : 7.4
    امتیاز من : 6.5
    زن یارو عجب چیزی بود
    زنده باد به این انتخاب
    اشتهای آدمو این فیلم باز میکنه
    زنده باد اقا رضا
    .
    .
    .
    .

فیلم س و پ ر خوب سراق ندارید؟
    من معرفی کنم؟

13. کاربر مقابل از mirza119 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    The Reader 2008

+19

«میشل برگ» پسری که در سنین نوجوانی عاشق و هم‌خانه‌ی زن میان‌سالی بنام «هانا» (کیت وینسلت) می‌شود. روابط عاشقانه‌ ی آن ها روز به روز بیشتر می‌شود، ولی پس از چند سال هنگامی که میشل در رشته‌ی حقوق تحصیل می‌کند، متوجه می‌شود که عشق قدیم‌اش هانا، به جرم جنایات جنگی و عضویت در حزب نازی آلمان در دادگاه کیفری در حال محاکمه است و این مسئله زندگی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد...

فیلمی بسیار زیبا خوش ساخت با بازی عالیه کیت وینزلت یا وینسلت روایتا مختلف در مورد فامیلیش!!برنده جایزه اسکار شد به خاطر این فیلم خاک بر سری،،
    محوریت فیلم رو بازی خوبه این خانومه نقش مکمل هم بازی خوبی داشته تقریبا،فیلم کاندید چند جایزه دیگه اسکارم بوده
    اکثریت اینو بهترین فیلم این بانو میدانند

15. 2 کاربر مقابل از mirza119 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mirza119 نمایش پست ها
    زن یارو عجب چیزی بود
    زنده باد به این انتخاب
    اشتهای آدمو این فیلم باز میکنه
    زنده باد اقا رضا
    .
    .
    .
    .

فیلم س و پ ر خوب سراق ندارید؟
    من معرفی کنم؟
    کاملا موافقم
    خصوصا اون تیکه که با هم میرقصن

17. 2 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mirza119 نمایش پست ها
    The Reader 2008

+19

فیلم خوبی بود

19. کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 142223242526 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)