نوشته اصلی توسط tandis_m ] پس چرا همش داره اون روي جبارشو نشونم ميده [/QUOTE] عاخه زیاد تلاش نمیکنی ، تلاش بکن و صابر باش تا ببینم چقدر خودتو اصلاح کردی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
azade, Malware, mojtaba00222, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اهـــان من با یه ریتم دیگه خوندم همون ریتمو بگیر برو جلو دارم بابا میشمممممم دین دین دین دارم بابا میشممممممم دین دین دین دارم بابا میشممممممممممممممممم دین دین دین فقط همین یه تیکشو رو بخون پُشت سر هم
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold اعع یادم نبود اینو البته اگه اونموقع ما رو بشناسه درستِ اخراج شدیم ولی به حرمت نون و نمکم نخوردیم با نگهبان فردا دلش رحم بیاد
azade, Malware, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss پس چرا همش داره اون روي جبارشو نشونم ميده عاخه زیاد تلاش نمیکنی ، تلاش بکن و صابر باش تا ببینم چقدر خودتو اصلاح کردی چه میکنه صابــــــــر ننه ببین تکنیک ـتُ به صابر گفتی به من نگفتی همش تبعیض قائل میشی
نوشته اصلی توسط pirana درستِ اخراج شدیم ولی به حرمت نون و نمکم نخوردیم با نگهبان فردا دلش رحم بیاد ببین تا کجاها رفتیم اصن ولش کن نمیریم بخارست ، میزاریم بقیه کارمندان زحمت کش برن
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m اوكي خانما خنگ بحثي ندارم ولي ببين شماها ديگه چي هستين كه گول اين جماعت خنگ رو ميخورين
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m چرا گرسنه ت شده بود بگو همونو دعا كنم دوباره سرت بياد فن ِ "خودش ميشه" يني لامصب تكنيكيه ها البالو نمک خورده بودم به هضم خوراک کمک کرده بود عجب تکنیک پیچیده ایِ
نوشته اصلی توسط pirana چه میکنه صابــــــــر ننه ببین تکنیک ـتُ به صابر گفتی به من نگفتی همش تبعیض قائل میشی حسود حسود یادت نیس مینا گفت صابر با همه واسه من فرق میکنه؟
azade, Malware, mojtaba00222, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold همون ریتمو بگیر برو جلو دارم بابا میشمممممم دین دین دین دارم بابا میشممممممم دین دین دین دارم بابا میشممممممممممممممممم دین دین دین فقط همین یه تیکشو رو بخون پُشت سر هم برو دارمت... دین دین دین دین دین دین باشد که به وقتش واسم جبران کنی
نوشته اصلی توسط pirana برو دارمت... دین دین دین دین دین دین باشد که به وقتش واسم جبران کنی ای دونننننننن بابا نوید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن