نوشته اصلی توسط pirana هادی تو جاکشی ما دربدر دنبال خونه خالی؟ آی قربون کلامت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White من برم یکم لالا چه وقت لالا؟
P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana توام از قرصای پوریا جونمون مصرف میکنی؟ نوشته اصلی توسط pirana هادی تو جاکشی ما دربدر دنبال خونه خالی؟ نوشته اصلی توسط tandis_m والا من بعضي آهنگاشو دوست داشتم بعد فوتش انقدر گَندشو در آوردن كه الان ناخودآگاه به هر آهنگش ميرسم سريع رد ميكنم نوشته اصلی توسط Rasool24 آی قربون کلامت نه از دیروز تا الان فقط 3ساعت خوابیدم نوید این حالت برایِ خیلیا پیش اومد چون شورشو دراوردن مردم رسول :|
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana الان حس شیر بلال بودن بهم دست داد کانون فرهنگی مهندس اسی؟ کتک خوبه... تن آدم ورزیده میشه... ما که کم کتک نخوردیم خودتی کانون فرهنگی چیه مرد ِ حسابی کارت پایان خدمت بیار هر شب آهنگ آی ننه آی ننه زنم منو میزنه ... رو میخونم ورژن گیتارش رو دارم روش کار میکنم
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m چه وقت لالا؟ همش 3 ساعت خوابیدم چشمام سنگینن
نوشته اصلی توسط Rasool24 آی قربون کلامت تو خونه خالی میخوای چیکار برو تو حموم بزن دیگه
نوشته اصلی توسط Snow White نه از دیروز تا الان فقط 3ساعت خوابیدم نوید این حالت برایِ خیلیا پیش اومد چون شورشو دراوردن مردم رسول :| خب الانم نخواب هرطوری شده بیدار بمون در عوض شب بیهوش میشی و صبح اول وقت بیدار میشی ریتمت درست میشه بلی؟
نوشته اصلی توسط Snow White همش 3 ساعت خوابیدم چشمام سنگینن الان مي خوابي دوباره شب بي خوابي ميزنه به سرت حداقل كم بخواب
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana تو خونه خالی میخوای چیکار برو تو حموم بزن دیگه طالعشو خوندی ؟ مقاوم در برابر عشق و .. رسماً یه تنه رید به طالع تازه قبلش نمیدونم کی طالع رو گذاشته بود میگفت دقیق ِ
نوشته اصلی توسط Snow White نه از دیروز تا الان فقط 3ساعت خوابیدم نوید این حالت برایِ خیلیا پیش اومد چون شورشو دراوردن مردم رسول :| جون دلم ! اصن وقتی صدام میزنه قلبم میاد تو حلقم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن