مگه چند سالته ؟
از مدرسه میومدیم یه راست میرفتیم بازی میکردیماوستا شدیم واسه خودمون
اون موقع تو گرگان مسابقات کشوری برگزار میشد
یه دفه هوس کردم برم که نشد
تا اینکه رفتم دانشگاه یواش یواش گذاشتم کنار
ولی هنوزم گاهی اوقات بازی میکنم
منتخب جهانمحرومان که باید لیگ رو تا تهش میرفتی
رومانی مو طلایی
مثلث ال 1 رو میزدی بازیکن فرار میکرد پُشت مدافعا
خوراک رونالدوی برزیل بود غیب میشد
![]()
خلاصه چند سال خاطره رو هوار کردی رو سرم و دهنت سرویس و ممنونمیادش بخیر
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری عشق ماشین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی زنی بیداد میکنه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم خوبی؟
خبرش قدیمیِ کهاین سایت تازه منتشر کرده اینجا که من میرم رو ببین... خبر واسه 1ابان پارسالِ
تولید بشه ببینم چطوره شاید یکیشُ خریدم![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بعد تو نشستی داری فکر میکنی که آزمایش بدی یا نه ؟
جمع کن خودتو پاشو برو دنبال سلامتیت
کـــ.ونی زندگی کردن بهتر از زندگی نکردن نیست؟
جدا از شوخی ، رفیق به فکر سلامتیت باش ، دست کم نگیر
به امید سلامتیت
همینجا سرم درد گرفته بود ، خستم باووو
به کجا رسیدیم که وقتی ساعت دو میخوابم میگن زود خوابید
دهنت پوریا ، خوشم میاد همه چی خوب یادت میمونه
حالا دیروز یه مردِ اومده بود ، یه شلوار دادم بهش گفت یه سایز بزرگتر بده ، رفتم نگاه کردم دیدم سایز بزرگترشو تموم کردم گفتم دوباره یه تیری تو تاریکی بزنم یکی دیگه همون سایزی بهش دادم گفتم بیا اینم سایز بزرگتر ، پوشید گفت خوبه فقط یکم مثل قبلیه میمونه که تا من بیام ماست مالیش کنم زنش گفت چی میگی قشنگ معلومه که بزرگتره همین خوبه عاقا همینو میبریم ، با تمام وجود از زنش متشکرم
یک و پنجاه ازش گرفتم ، 450 تومان دیگه مونده که اصن اینورا پیداش نمیشه
بیست و شیش و اندی
من که کلا گذاشتم کنار ، هر چیزی سن و ساله استفاده ی خودشو داره ، مثل همین نت که یه روز یادش میکنیم میگیم یادش بخیر ...
نیجریه کله سبزه
ضربه کاشته با کارلوس
یادش بخیر با پسر خالم هر وقت که بازی میکردم دست آخر حتما باید من انگلیس میگرفتم اونم ایتالیا یه دست اینطوری بازی میکردیم ؛ لامصب ایتالیا با اون دفاع های سگش![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)