نوشته اصلی توسط pirana تپیک پیشین رو بررسی کنی متوجه میشی کی مرسی اوه اوه
alijoon13, mojtaba00222, pirana, rebasss
اولین تشکر زدم
alijoon13, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
.Ehsan., alijoon13, cherry, fullman, marshall, mojtaba00222, pirana, rebasss, soodi65, tandis_m
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo وااای اصلا به فکر فرهنگ مملکت نبودم ببخشید حتما چی؟؟؟ گند کشیدن؟؟ اینه پاسخ تلاش شبانه روزی ما برای اعتلای سطح فرهنگ این مملکت؟ دهنت شاهین
alijoon13, iman, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط special اوه اوه متوجه شذی کیو میگم؟ حالا ببینم کی تشکرات 4رقمی میشه
alijoon13, iman, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo وااای اصلا به فکر فرهنگ مملکت نبودم ببخشید حتما چی؟؟؟ گند کشیدن؟؟ اینه پاسخ تلاش شبانه روزی ما برای اعتلای سطح فرهنگ این مملکت؟ دیگه یاری خداست تخصیره من نیست خودش داره یاری میکنه اینطوری بشه نوشته اصلی توسط special اولین تشکر زدم از حس و حالت برامون بگو ، درد داشت؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
alijoon13, iman, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana متوجه شذی کیو میگم؟ حالا ببینم کی تشکرات 4رقمی میشه بله کاملا یه لحظه از خودم بدم اومد
alijoon13, fullman, MaMaTiR, marshall, mojtaba00222, pirana, rebasss
محسن دهن به دهن اینا نذار برید با همسن و سالتو ن بگیرین دوستان حالا یه تحلیل واستون گذاشتم پسر خاله نشید. به احترام علی جوابتون رو نمیدم موفق باشین خودش به خودش میگه
نوشته اصلی توسط rebasss دیگه یاری خداست تخصیره من نیست خودش داره یاری میکنه اینطوری بشه از حس و حالت برامون بگو ، درد داشت؟
alijoon13, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن