نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهههههههههه السلامُ علیک یا مادر جان صبحت به خیر چه صبح ِ قیشنگی خواهر دیدی نچ نچ نچ دیشب قیامت شده بودا دوره ی آخر الزمان ِ خواهر خيليا ترسيده بودن احسان
pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m خيليا ترسيده بودن احسان من داشتم میخندیدم ، منزل ناراحت شد
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من داشتم میخندیدم ، منزل ناراحت شد خو درد خنده داره ؟ يكي دو تا از دوستاي من تا صبح از ترس نخوابيدن صبحم اينجا رعد و برق و بارندگي بود
نوشته اصلی توسط tandis_m خو درد خنده داره ؟ يكي دو تا از دوستاي من تا صبح از ترس نخوابيدن صبحم اينجا رعد و برق و بارندگي بود خو چیکار کنم من نگران بچه بودم عین شهر ارواح شده بود صدای رعد و برق و باد و جیر جیر در گفتم الان هاپو میخواد میخورت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو چیکار کنم من نگران بچه بودم عین شهر ارواح شده بود صدای رعد و برق و باد و جیر جیر در گفتم الان هاپو میخواد میخورت اول نگران مادر بچه باش بعدشم نگران بچه بودي مادرشو ترسوندي جزجيگر زده؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اول نگران مادر بچه باش بعدشم نگران بچه بودي مادرشو ترسوندي جزجيگر زده؟ خب من داشتم روحیه میدادم نترسه آخه ترس نداره که من نمیدونم شماها چرا اینقد میترسین آخ الانه که دار و دسته ی هاپوها بریزن تو خونه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خب من داشتم روحیه میدادم نترسه آخه ترس نداره که من نمیدونم شماها چرا اینقد میترسین آخ الانه که دار و دسته ی هاپوها بریزن تو خونه من هيچ وقت براي خودم نترسيدم، ترس من بخاطر بچه هامه
نوشته اصلی توسط tandis_m من هيچ وقت براي خودم نترسيدم، ترس من بخاطر بچه هامه مادر جان مادر جان مادر جان ای بمیرم برات خواهر که اینقِزِه مهرِبونی تو
ویرایش توسط ehsan1361 : 09-01-2015 در ساعت 11:49 AM
P!nk Rose, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مادر جان مادر جان مادر جان ای بمیرم برات خواهر که اینقزه مهربونی تو اين كوفت رو با احترام از من پذيرا باش برادر جان
P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m اين كوفت رو با احترام از من پذيرا باش برادر جان با کمال میل فقط اگه با این شکلک بود بیشتر پذیرا بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن