صفحه 245 از 3874 نخستنخست ... 1451952352432442452462472552953457451245 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,441 به 2,450 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    اینی که میگی برمیگرده به فهم نداشته جامعمون و طرز فکر اشتباهمون ، اتفاقا اونایی میرن بیرون متلک میزندازن و شر و ور نثار میکنن که سفت معتقدن زن باید حجابشو رعایت بکنه ، وگرنه اونایی که مثل من و عارمین فکر میکنن همچین کاری نمیکنن ، به شخصه تا حالا به هیچ زنی در این رابطه بی حرمتی نکردم ...
    جمله دومتم باید بگم ، آره من زیاد دیدم که به خانومای چادری هم جسارت میشه ، مخصوصا اونایی که آرایش زیاد میکنن ...

اصلا اگه اینطوری باشه و طرز فکر اونطوری باشه موضوع آرایش هم هست ، زنایی که آرایش نمیکنن رو باید بگیم کمتر مورد جسارت قرار میگیرن پس هیشکی آرایش نکنه و هر کی آرایش کرد مورد داره ...
    بابا جان حرف منم همینِ... میگم هرچی میکشیم از فهم و درک و شعور و فرهنگ پایین این ملت اعمقِ...
    ای کاش که همه مثل شما و آرمین فکر میکردن...
    این آرایش که میفرمای مثال همین پست پیشینم هستش که گفتم زیر چادر با 1000 ناز و کرشمه چراغ سبز نشون میدن

در مورد آرایش هم نظر شخصی بنده این هستش که هیــــــــچ دلیلی وجود نداره خانما توی جامعه و به چشم هر مردی اونطوری به نظر بیان که باید در چشم شوهرشون به نظر بیان... چه دلیلی داری آرایش به این شکل؟ پس کسی که آرایش غلیظ میکنه با این توجیه که زیبا به نظر بیاد باس این موارد هم به عنوان عوارض جانبی زیبا به نظر اومدن بپذیره
    زیبایی زن مال شوهرشِ... نمیگم مثل زامبی برن تو خیابونا ها این دفه از اونور بوم بیوفتن... فقط آرایش به این غلظت رو نمیپسندم و دلیل منطقی براش نمیبینم

2. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    با عرض معذرت حرفتو قبول ندارم چرا؟
    چون متاسفانه يه طوري جا افتاده بين جوونامون كه به همه تيكه ميندازن
    همين چادر رو كه مثال زدي خودم بارها شاهد بودم دختر چادر سرش بوده و بسيار خوشگل پسرا ولش نميكردن هزار و يك متلك بارش ميكردن
    حالا در نظر بگير طرف چادريه و خيلي زشت ، باز بنده خدا رو بستن به اراجيف ،
    همه اينها برميگرده به محدوديت بيش از حد و اندازه . اگر انقدر اين مسئله رو شاخ و برگ بهش نميدادن و حمله نميكردن بهش الان اين همه مد اجق وجق خلق نميشد
    دقیقا همینه

4. 5 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    با عرض معذرت حرفتو قبول ندارم چرا؟
    چون متاسفانه يه طوري جا افتاده بين جوونامون كه به همه تيكه ميندازن
    همين چادر رو كه مثال زدي خودم بارها شاهد بودم دختر چادر سرش بوده و بسيار خوشگل پسرا ولش نميكردن هزار و يك متلك بارش ميكردن
    حالا در نظر بگير طرف چادريه و خيلي زشت ، باز بنده خدا رو بستن به اراجيف ،
    همه اينها برميگرده به محدوديت بيش از حد و اندازه . اگر انقدر اين مسئله رو شاخ و برگ بهش نميدادن و حمله نميكردن بهش الان اين همه مد اجق وجق خلق نميشد
    این جا افتادگی از کجا شروع شده؟
    خب پس حالا که در هر شرایطی پسرا و مردا تیکه میندازن و هیزی میکنن از فردا خانما با بیکینی بیان بیرون... دیگه چه دلیلی داره لباس پوشیدن مردا که در هر حالتی کار خودشونُ میکنن حتی از زیر برزنت و کارتن یخچال

6. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بقیه کارو بسپر به ما ، یه گوشه ساکت بشین و از اون عکسا از اسپیشال بخر بزار اینجا ، خوشش میاد
    دهنت

8. 4 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    این بنده خدا رو نمیشه مقصر دوسنت
    اما معنی این حرف ینی مردا همه ح.شری هستند و بهزنا به عنوان کالا نگاه می کنند به طور کلی ینی حیوون هستیم چون غریزه داریم....
    متاسفانه باید تایید کنم با این تبلیغات اعــــــــــــمقانه ای که شده دقیقا در چشم خانمها همینی هستیم که اشاره کردی

10. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaSiHa نمایش پست ها
    ببینین آقای صابر نه نکذیب می کنم تایید ( به سبک برنامه نود بخون )

می ترسم شما مخشو بزنین

از رسول که بخاری بلند نمیشه ، بیا دست شما دو تا رو بزارم تو دست هم بلکه کامروا بشین
    خیالت راحت من به رفیقم نارو نمیزنم ولی از دوستای یاهوییش بترس

نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    بابا جان حرف منم همینِ... میگم هرچی میکشیم از فهم و درک و شعور و فرهنگ پایین این ملت اعمقِ...
    ای کاش که همه مثل شما و آرمین فکر میکردن...
    این آرایش که میفرمای مثال همین پست پیشینم هستش که گفتم زیر چادر با 1000 ناز و کرشمه چراغ سبز نشون میدن

در مورد آرایش هم نظر شخصی بنده این هستش که هیــــــــچ دلیلی وجود نداره خانما توی جامعه و به چشم هر مردی اونطوری به نظر بیان که باید در چشم شوهرشون به نظر بیان... چه دلیلی داری آرایش به این شکل؟ پس کسی که آرایش غلیظ میکنه با این توجیه که زیبا به نظر بیاد باس این موارد هم به عنوان عوارض جانبی زیبا به نظر اومدن بپذیره
    زیبایی زن مال شوهرشِ... نمیگم مثل زامبی برن تو خیابونا ها این دفه از اونور بوم بیوفتن... فقط آرایش به این غلظت رو نمیپسندم و دلیل منطقی براش نمیبینم
    نوید عصبانی شد یکم

حرف منم همینه نوید جان ، ولی با این کلام موافق نیستم که حجاب مصعونیت میاره ، همین ...
    باید تلاش کرد واسه تغییر این طرز فکر ...
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

12. 4 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    از رسول که بخاری بلند نمیشه ، بیا دست شما دو تا رو بزارم تو دست هم بلکه کامروا بشین
    خیالت راحت من به رفیقم نارو نمیزنم ولی از دوستای یاهوییش بترس
    الان با این بحثای ما در چشم احاد ملت ما در این تاپیک کسانی هستیم که سعی داریم مخ دخترای تازه وارد به این تاپیک را بکوبیم

14. 4 کاربر مقابل از MaSiHa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    این حرفت مثل این میمونه که یه خانومی بگه من قشنگ نیستم و واسه کسی نمیتونم جذاب باشم ، پس با تاپ وشلوارک بیام بیرون مشکلی نیس ، شما قبول میکنی این حرفو!؟

علف جان تو باید به دهان بزی شیرین بیای ، نظر خودت مهم نیس

پ.ن وسط بحثای مهم هم همچنان با شوخو جواب ملتو میدم
    ای کاش در ادامه ی همون پست میگفتم با اینکه همچین نظری در مورد خودم دارم ولی شخصیتم بهم میگه پیراهن مردونه آستین بلند بپوش
    ببین دادا تمام حرف ما سر شخصیت هست... اگه مردا شخصیت داشته باشن به خانما تیکه نمیندازن... در هیچ شرایطی
    خانما هم اگه شخصیت داشته باشن با هر سر و شکلی بیرون نمیومدن
    همه رو مثل خودت با شخصیت ندون... اگه نصف جمعیت کشورمون مثل تو و آرمین و محمد و مینا خانم فکر میکردن الان شرایط خیلی خیلی بهتر از اینی بود که شاهدش هستیم

16. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نباید از یه جایی شروع بکنیم به تغییر طرز فکر ...
    تغییر رو همین مردم خودشون باید شروع بکنن خودش بوجود نمیاد ...
    آ قربون پسر من و تو و 4نفر دیگه خودمون رو تغییر دادیم به عنوان آغاز... باشد که فرهنگ عمومی به سطحی برسه که همه تغییر کنن

18. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    متاسفانه باید تایید کنم با این تبلیغات اعــــــــــــمقانه ای که شده دقیقا در چشم خانمها همینی هستیم که اشاره کردی
    ببین من زن ندارم الان نمیخوامم زن بگیرم تا 8 9 سال دیگه تا اون موقع هم نمیتونم که با خودم ور برم پس باید یه جوری مشکلم حل کنم....خلاصه که میرم سراغ کسی که اینکارست...تموم شد رفت....حالا یه عده میان دختر مردمو ترتیبشو میدن اینططوری میشه دیگه. ...
    پس نتیجه میگیریم چون مفتی کر*دن این دیدگاه به وجود اومده.....

20. 4 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 245 از 3874 نخستنخست ... 1451952352432442452462472552953457451245 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع