نوشته اصلی توسط MaMaTiR پس خودت گیر داری خاطره بازی میکردی باهاشون.. یاد بچه هات بخیر خجالت بکش 18 سالم بود در اوج اقتدار جوانی نوشته اصلی توسط Rasoulh111 جومونگ زیاد دیدیبیا بیرون از نقشتعقیم چیه؟ اغا ما حالا حالا کار داریم با این به امپراطور توهین میکنی ؟ وقتی دادم گردنتو زدن میفهمی نقش یعنی چی نوشته اصلی توسط pirana ایشالله که راضی بشن اوه اوه اوه دست کم سرعت عملتُ ببر بالا چیزی پرتاب کردن جا خالی بده انشالله مگه تقصیر منه ؟ فقط صندلی پرت نکن
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فدای سرت منزل هم خوب است ینی با داشتن شوهری نمونه همچون بنده بایدم خوب باشه پشول ِ بابا هم خوبه تازگیا لگد میزنه بعله بعله سلام برسون بهش ای جونم میری خونه تکون خوردنش بیشتر میشه؟
azade, Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 دیگه دارم به خودم شک می کنم آخه حرفامو نمی فهمه کسی من که دست دلمو رو می کنم چرا دنیامو نمی فهمه کسی بیخیال یه سندی پلی کن روحیه ـت عوض شه
azade, Malware, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 من زندگیمو باختم منو از بن میترسونی برو از خدا بترس لطافتت از پهلو تو حلق زن سومم باز این شکست عشقی خورد سیما چه بی رحمانه زیبایی علاقه وافری با این جور عشق بازی دارم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اسمش چی بود؟ کریستی مک
نوشته اصلی توسط pirana بیخیال یه سندی پلی کن روحیه ـت عوض شه دنیای عجیبیه ی نوید خیلی میترسم میترسم به آرزوهام نرسم میترسم اونجوری که باید زندگی نکنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بعله بعله سلام برسون بهش ای جونم میری خونه تکون خوردنش بیشتر میشه؟ بزرگیتو میرسونم لطف داری بدجور لگد میزنه مادرش اذیت میشه نه فرقی نمیکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به امپراطور توهین میکنی ؟ وقتی دادم گردنتو زدن میفهمی نقش یعنی چی مینا زبون تو میفهمه مینا میتی کومان کجایی بیا با داد این احسان برس
azade, Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مینا زبون تو میفهمه مینا میتی کومان کجایی بیا با داد این احسان برس تازه ملکه ی مادر هم دارای قدرته میتونه گردنتو بزنه
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 انشالله مگه تقصیر منه ؟ فقط صندلی پرت نکن والا اینطوری که تو میگی من میترسم مدیر عامل جوش بیاره کل میز کنفرانس رو پرت کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن