نوشته اصلی توسط Milad16+ میلاد پسر خوشگل سراغ نداری بیاری این شبه جمعه ای یه حالی کنم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 میلاد پسر خوشگل سراغ نداری بیاری این شبه جمعه ای یه حالی کنم نه خودم الان در به در حیرونم دنبال یکی شون
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خطر دیگه دادم این برو بچه ها باهاش حال کنن شده مثل دروازه شیراز رسول 24 بعد نیست واسه وقتیهایی که میخوام هاردکور برم خوبه ک.سخونه شاه عباس شده اینجا
نوشته اصلی توسط Milad16+ نه خودم الان در به در حیرونم دنبال یکی شون امشبو من میخوام استراحت کنم کمرم داغونه تو رسول 24 ببر خوش باش خطرم خواستی ببر الان معلوم نیست تو اغوش کیه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ک.سخونه شاه عباس شده اینجا همش به عمه ای عزیز خودت برگرده راستی عمه داری چطورن؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 امشبو من میخوام استراحت کنم کمرم داغونه تو رسول 24 ببر خوش باش خطرم خواستی ببر الان معلوم نیست تو اغوش کیه مریدتم این از جان گذشتگیت رو فراموش نمیکنم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 همش به عمه ای عزیز خودت برگرده راستی عمه داری چطورن؟ یعنی تف تو کیونتون برو بمیر
نوشته اصلی توسط Milad16+ مریدتم این از جان گذشتگیت رو فراموش نمیکنم واسه شنبه چندتا خوشگل موشگل اماده کن بزنینم تو رگ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی تف تو کیونتون برو بمیر تفهاتو حروم نکن وقتی رو کار یکی هستم صدات میکنم بیای تف بندازی معلومه که خوشگله اوف چندسالشه؟ موهاش چه رنگیه؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تفهاتو حروم نکن وقتی رو کار یکی هستم صدات میکنم بیای تف بندازی معلومه که خوشگله اوف چندسالشه؟ موهاش چه رنگیه؟ مردک منحرف همسن مامان بزرگت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن