نوشته اصلی توسط pirana یه دخترخاله داریم راست کار خودت بیا بگیزش ببرش اونجا سال تا سال ریختشُ نبیتیم از قیافه داغونه یا اعصاب نداره؟ تو رختخواب بپرس چطوریه؟ من کارم هاردکوره ببین میتونه تحمل کنه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 از قیافه داغونه یا اعصاب نداره؟ تو رختخواب بپرس چطوریه؟ من کارم هاردکوره ببین میتونه تحمل کنه از هر سه تحملم نکرد فدای سرت اعلام خسارت میکنی یه مایه ای گیرت میاد
نوشته اصلی توسط pirana از هر سه تحملم نکرد فدای سرت اعلام خسارت میکنی یه مایه ای گیرت میاد پدر زن وضع مالیش چطوره؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 پدر زن وضع مالیش چطوره؟ چندتا بیل مکانیکی داره دست راننده سودشُ میگیره داره کاراشُ میکنه نمایندگی ایران خودرو بگیره
سلام
نوشته اصلی توسط pirana چندتا بیل مکانیکی داره دست راننده سودشُ میگیره داره کاراشُ میکنه نمایندگی ایران خودرو بگیره این زن منو بفرست بیا
نوید من و تو دیگه فامیل شدیمپس فردا نهار میام خونتون بگو قرمه سبزی بار بزارن همراه دوغ
نوشته اصلی توسط pirana جدامون کردن... متمدنهای با فرهنگ تالار!!! شما نامردا نباید ترک سنگر میکردین
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 این زن منو بفرست بیا بیا بردار ببرش دیگه بوی ترشی حالمونُ بهم زد
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نوید من و تو دیگه فامیل شدیمپس فردا نهار میام خونتون بگو قرمه سبزی بار بزارن همراه دوغ مگه باباش واسه بابام فامیل شد که خودش واسه من فامیل باشه که حالا تو برای من فامیل بشی؟ شماره خاله ـمُ میدم باهاش در ارتباط باش سفارش ناهار بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن