داداشم با زنش رفتن کرج... فراهم شدن این مکان گرامی را به همه تبریک میگم...
پیمان خودتُ برسون که امشب دوستان میخوان هوار بشن سرم واسشون سیب پنیری درست کنم![]()
داداشم با زنش رفتن کرج... فراهم شدن این مکان گرامی را به همه تبریک میگم...
پیمان خودتُ برسون که امشب دوستان میخوان هوار بشن سرم واسشون سیب پنیری درست کنم![]()
هر شب همین بساط است![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
واسا نه ماهو نیمه دیگه بهت میگم فعلا دست نگه دار
فدای وجود پدر
خداش بیامرزتش
جوووون الان دیگه میتونی بری دستشویی درو نبندی ، وای بهت داره حسودیم میشه حتا ، حتا میتونی با پارچ آب بخوری![]()
ای خر شانس حتی میتونی بری حموم لباساتو برنداری بعد لخت و عور بیای بیرون خیلی ریلکس تو همه اتاقا بچرخی بعد نیم ساعت یه شورت پات کنی
آخ آخ نگو ، سیب پنیری خیلی دوس دارم ، دلم خواست ، یه بیست و شیش سالی هست که نخوردم ، چقدر هوس کردم یهویی![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
مگه قرارِ بزای؟
همه پدرا
حالا تو به شوخی میگی ولی یه سری تنها بودم رفتم حموم اخر سری دیدم اع حوله نیاوردم... خلاصه که با همون وضعیت تا رسیدم توی اتاق یخ زدم جلو باد کولرجوووون الان دیگه میتونی بری دستشویی درو نبندی ، وای بهت داره حسودیم میشه حتا ، حتا میتونی با پارچ آب بخوری![]()
ای خر شانس حتی میتونی بری حموم لباساتو برنداری بعد لخت و عور بیای بیرون خیلی ریلکس تو همه اتاقا بچرخی بعد نیم ساعت یه شورت پات کنی
آخ آخ نگو ، سیب پنیری خیلی دوس دارم ، دلم خواست ، یه بیست و شیش سالی هست که نخوردم ، چقدر هوس کردم یهویی![]()
وخی بیا دیگه از اونموقع که گفتم و دلت خواست اگه اومده بودی الان 85کیلومتری اهواز بودی![]()
صابر یه خاطره هست اینجا جاش نیست شب بیا تلگرام بگم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)