یه رفیقی دارم، ادعا میکنه توی سریال مختارنامه،
اون حلقهی دماغ خوار و مادر مختار رو ایشون انداخته!!!...
یه رفیقی دارم، ادعا میکنه توی سریال مختارنامه،
اون حلقهی دماغ خوار و مادر مختار رو ایشون انداخته!!!...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
نحند دادا الان فکر میکنه مسخره ـش کردم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه همچین فکری کردی فکر کاملا درستی کردی![]()
تصویر از فیلم Dheepan، برندهی نخل طلاجشنواره کن، با پرستیژترین جشنواره سینمایی دنیا امسال نیز با انتخاب برترین فیلمها در رشتههای مختلف، به کار خود پایان داد.این جشنواره که هر ساله در تابستان و در شهر کن در جنوب فرانسه برگزار میشود، میزبان فیلم های کارگردانان شناخته شده و تازه کار بوده و برنده شدن جایزهی اصلی این جشنواره یعنی نخل طلا، جزو افتخارات کاری اهالی سینماست.امسال نیز به رسم سال های گذشته، به مدت ده روز، تیم داوری برجستهی جشنوارهی امسال که شامل برادران کوئن، گیلرمو دل تورو، جیک گیلنهال، سینا میلر و چندی دیگر از اهالی برجسته سینما بود به مرور فیلم های اکران شده پرداخته و سرانجام برندگان این جشنواره را مشخص کردند.لیست برندگان :نخل طلا : فیلم Dheepanجایزه بزرگ : فیلم Son of Saulبهترین کارگردان : Hou Hsiao-Hsien برای فیلم The Assassinبهترین بازیگر مرد : Vincent Lindon برای فیلم The Measure of a Manبهترین بازیگر زن : Rooney Mara برای فیلم Carol و Emmanuelle Bercot برای فیلم Mon Roiبهترین فیلمنامه : Chronic نوشته شده توسط Michel Francoجایزه هیئت داوران : فیلم The Lobster به کارگردانی Yorgos Lanthimos
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)