نوشته اصلی توسط MrCrow تهی میگه : رپ رجز خونی نه گفت آواز نمیشیم جلو کسی دولا راست اونوقت یاس جلو کی دولا راست شده ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss دهنت سرویس ، دقیقا همینه ، همه تو قسمت نه دلشون میخواست این جادوگره رو جر بدن حالا تو قسمت ده همین جادوگره شده فرشته نجات جان اسنو دقیق عن دمت گرم من همیشه فک میکردم دو تا نوید که صداشونم مثل هم هستش از این کارا کردن یاد قضیه پازل بند افتادم که دستومن فک میکرد جفتشون میخونن... اون یه واس ورژن قبلی جک بود گفتم وقتی نوید هست چرا #اقوام
کجاست عارمین ، واسه چی هوا کردن؟ تهران / بخاطر والیبال
نوشته اصلی توسط Rasool24 اونوقت یاس جلو کی دولا راست شده ؟؟ کلا من یاس رو یه آدم دستمال به دست میبینم که همش داره خودش تکرار میکنه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow کلا من یاس رو یه آدم دستمال به دست میبینم که همش داره خودش تکرار میکنه حالا چون توی شعراش اخلاق رو رعایت می کنه و به این و اون فحش نمیده دستمال به دسته ؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 پس یاس برکت رپ فارس چی شد؟؟ مجاز شد نوشته اصلی توسط MrCrow یاس که رپ نمیخونه گفت آواز میخونه نه روهم اینجوری گفتآواز درست تره نوشته اصلی توسط Rasool24 این دوتا الان فرقشون چیه ؟؟؟ از غلامعلی حداد بپرس نوشته اصلی توسط MrCrow تهی میگه : رپ رجز خونی نه گفت آواز نمیشیم جلو کسی دولا راست آورین نوشته اصلی توسط Rasool24 اونوقت یاس جلو کی دولا راست شده ؟؟ هیچکی
نوشته اصلی توسط Rasool24 حالا چون توی شعراش اخلاق رو رعایت می کنه و به این و اون فحش نمیده دستمال به دسته ؟؟ بیشتر رپرها دیگه الان زیاد فحش نمیدن حال نمیکنم باهاش
pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow بیشتر رپرها دیگه الان زیاد فحش نمیدن حال نمیکنم باهاش موسیقی سلیقه ای و یاس هم این اواخر خوب کارکرده ولی خب جامعه هیپ هاپ #مجاز شدن رو قبول نمیکنه
نوشته اصلی توسط MaSiHa تهران / بخاطر والیبال واقعا متاسفم براشون ، خون تو رگشون نیست مگه ، یکی به من الکل برسونه برم آتیش بزنمشون ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
MaSiHa, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss واقعا متاسفم براشون ، خون تو رگشون نیست مگه ، یکی به من الکل برسونه برم آتیش بزنمشون ... منم میام / ی پارچه هم میارم ببند ب سرت روش نوشته جانم فدای رهبر / دشمن باید نابود شه !
rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن