نوشته اصلی توسط MaMaTiR چرا هم زودتر میخوری هم دیرتر میبندی پاشید بیاید اهواز خب منم از تنهایی در میان دو گیگ نت هست با هم مصرف میکنیم
Malware, MaMaTiR, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام حسين جون چطوري عزيزم؟ خوبم.. خودت خوبی؟ اونجا اوضاع اذان ها چجوره؟
Malware, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نامردی این.. 1ساعت کمتر روضه میگیری من هنوز روزه ـمُ باز نکردم میخوام به وقت شما افطار کنم
نوشته اصلی توسط pirana پاشید بیاید اهواز خب منم از تنهایی در میان دو گیگ نت هست با هم مصرف میکنیم هوای به این خوبی اردبیل و ول کنم بیام اهواز؟ تازشم ما اینجا اینترنتمون محدودیت حجمی نداره سرعتم بالاست
نوشته اصلی توسط pirana من هنوز روزه ـمُ باز نکردم میخوام به وقت شما افطار کنم چرا؟بساط آماده نیست؟ برو ی چیزی بزن به بدن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هوای به این خوبی اردبیل و ول کنم بیام اهواز؟ تازشم ما اینجا اینترنتمون محدودیت حجمی نداره سرعتم بالاست خب ببین هرموقع حرف هوا میشه حاضر نیستید بیاید اینجا جهاد واقعی رو ما میکنیم توی هوایی که خون مستقیم از توی رگ هات تبخیر میشه
نوشته اصلی توسط pirana خب ببین هرموقع حرف هوا میشه حاضر نیستید بیاید اینجا جهاد واقعی رو ما میکنیم توی هوایی که خون مستقیم از توی رگ هات تبخیر میشه زیر کولر حتما من خودم برم خونه وضع هوای اونجام زیاد خوب نیستا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چرا؟بساط آماده نیست؟ برو ی چیزی بزن به بدن چرا آبجوش و نبات هست... بامیه هم هست... ماکارونی ـمم 3روزه آماده ـس گرم میکنم میخورم میخوام باهات همدردی کنم خب
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو بزن به بدن دیگه روضت قبول رفتم! ممنون، همچنین نوشته اصلی توسط pirana در عوض اینجا دمای هوا بالای 45 درجه ـس... اینم به نفع ماس؟ از شما هم قبول باشه در عوض اونجا شرجی نیست، اینم به نفع شماس
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, pirana, rebasss, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن