صفحه 1524 از 3874 نخستنخست ... 52410241424147415141522152315241525152615341574162420242524 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 15,231 به 15,240 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    به حدی گرمه که دوس دارم بمیرم تا منو ببرن سردخونه

2. 2 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
    به نظر من توی ایران نمیشه واسه موسیقی استاندارد خاصی قائل شد اگرم بخوایم این کارو کنیم باید مقایسه کنیم با آثار فاخر خارجی منظورم خواننده های لس آنجلسی نیست !
    هرکسی نظری در مورد موسیقی داره مثلا به نظر خودم آهنگی مثل قطار محسن چاووشی فنی ترین و استاندارد ترین آهنگ منتشر شده بعد از انقلاب هستش ! توی خواننده های دیگه بعضی کارهای مهدی یراحی رو همچین نظری راجع بهشون دارم ! موسیقی اونور آب که فاتحه !!!! به جرئت میگم توی این 2 -3 سال اخیر انگشت شمار کار خوب شنیدم ازشون
    این برمیگرده به همون ذائقه که گفتم !! متاسفانه تغییر کرده ذائقه نظر ملتو در مورد استاندارد هم تغییر داده
    مهدی یراحی همش ناله میکنه و روضه میخونه !! چیزی نداره آهنگاش ( البته نظر ِ منه ) آلبوم جدیدش هم ریده بود ! به خاطر اینکه ناله و روضه رو گذاشته بود کنار

4. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    به آتی میگم موهات چه رنگیه ؟؟
    میگه خرمایی
    عکسشو فرستاد دیدم مشکیه
    میگم تو که گفتی خرماییه ؟؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    میگه اره از اون خرما مشکیاس

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 4 کاربر مقابل از P!nk Rose عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    این برمیگرده به همون ذائقه که گفتم !! متاسفانه تغییر کرده ذائقه نظر ملتو در مورد استاندارد هم تغییر داده
    مهدی یراحی همش ناله میکنه و روضه میخونه !! چیزی نداره آهنگاش ( البته نظر ِ منه ) آلبوم جدیدش هم ریده بود ! به خاطر اینکه ناله و روضه رو گذاشته بود کنار
    هر آهنگی یا آلبومی که منتشر میشه 4 تا ابزار داره : ترانه , ملودی , تنظیم , لحن خواننده
    در مورد مهدی یراحی تقریبا سه ابزار اول رعایت شد ولی لحنش خوب نبود و قول خودت ناله می کنه که توی آلبوم مثل مجسمه لحن رو هم تغییر داد و به نظر من آهنگ های" مثل مجسمه "و "سال درد " " انفرادی " تا حدی کم عیب بودن ولی ایرادی که داشتن خیلی دارن توی ترانه التماس معشوق رو میکنن اگه توی آلبوم هاش 2-3 تا کار اجتماعی بخونه بهتره
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

8. 5 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lost Queen نمایش پست ها
    جواب همتون

دستِ شما درد نکنه

خب ببین اینا الان 2رنگِ!!! حواست نبوده همون پستیژ رو بذاری
    اینا چرا رنگشون فرق داره ؟؟؟
    اون پستیژ خراب شد یکی دیگه سفارش داد ولی دقیقا همون در نیومد

توی فاصله های زمانیِ مختلفه
    آررررره آررررره
    بفرمایین بستنی
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقای شیخ ما امکانات نداریم... گل و بستنی و این حرفا... وگرنه ما هم بلد بودیم فرت و فرت عکس پر و پاچه ـمونُ ریلیز کنیم
    ماشالله موهات چقدر موج داره , من از بچگی عاشق موی موج دار بودم
    نکبت این سری رفتی گلنار بخری یه پستیژم بگیر بذار رو معامله ـت انقدر هرجا میشینی عابروریزی نکن

10. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    هر آهنگی یا آلبومی که منتشر میشه 4 تا ابزار داره : ترانه , ملودی , تنظیم , لحن خواننده
    در مورد مهدی یراحی تقریبا سه ابزار اول رعایت شد ولی لحنش خوب نبود و قول خودت ناله می کنه که توی آلبوم مثل مجسمه لحن رو هم تغییر داد و به نظر من آهنگ های" مثل مجسمه "و "سال درد " " انفرادی " تا حدی کم عیب بودن ولی ایرادی که داشتن خیلی دارن توی ترانه التماس معشوق رو میکنن اگه توی آلبوم هاش 2-3 تا کار اجتماعی بخونه بهتره
    اینا ترانه نیست خزعبله به نظر من !
    روی خزعبل هم ملودی نمیشینه !
    تنظیم هم در این شرایط تاثیری نداره !
    لحن خواننده که فقط ناله و ناله و روضه خونی
    ببین وقتی یه نفر فیلمنامه مینوسیه ، تو ذهن خودش بازیگر رو در نظر میگیره که این فیلمنامه به درد کدوم بازیگر میخوره و اصن واسه همون بازیگر هم مینویسه !!
    حالا یه ترانه سرا باید در نظر بگیره صدای خواننده و سبک کارشو بعد بنویسه !! این خزعبلا قابلیت ملودی پذیری نداره !! کاریش نمیشه کرد !! تنظیم آخه چه فاییده داره وقتی ترانه و ملودی ریده !!

12. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    داخلیا آلبوم میدن فقط به خاطر اینکه کنسرت برگزار کنن که خوشبختانه جلوی کنسرتاشونم دارن میگیرن ولی این آفات موسیقی کار خودشونو کردن و دیگه چیزی از موسیقی نمونده متاسفانه
    چاوشی هم آلبوم جدیدش از دو سه تا آهنگ بیشتر خوشم نیومد ! گفتن راکه و من امیدوار شدم ولی ... اگه میخواد تو همین سبک ادامه بده باید برگرده به گذشته !!
    داریوش میبینه تو این آشفته بازار همون یه سینگل در سال هم زیاده !! نمیاد خودشو خراب کنه و با چهار تا بچه کار کنه و نمیخواد به زور تو بورس باشه !! یه سینگل متوسط میده و خلاص !
    ولی شادمهر و به خصوص سیاوش قمیشی فقط دارن خودشونو خراب میکنن نباید با اینا کار کنن
    گوگوش هم چند سالی هست ریده !! تنها آهنگ خوبش تو این چند سال نگو بدرود ِ چیزی نداره آهنگاش به جز جیغ پیر زن ِ جیغ جیغو لقب ِ خوبیه براش
    کمر من اونجایی شکست که سامان جلیلی البوم داد و کلی غش و ضعف کردن واسش و به ما گفتن حسود
    شادمهر رو در جریان بودی یه اهنگ بود یه فرشاد نامی خوند بعد شادمهرم خوند چه داستانی شد؟ با تو که حرف میزنم اینده ی من روشنِ... از اون به بعد از شادمهر زده شدم دوست نداشتم باور کنم شادمهرم مافیاییِ... استعدادها نیازی به مافیا ندارن
    اره نگو بدرود خوب بود...
    هر کی نگه جیغ جیغو

14. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    کمر من اونجایی شکست که سامان جلیلی البوم داد و کلی غش و ضعف کردن واسش و به ما گفتن حسود
    شادمهر رو در جریان بودی یه اهنگ بود یه فرشاد نامی خوند بعد شادمهرم خوند چه داستانی شد؟ با تو که حرف میزنم اینده ی من روشنِ... از اون به بعد از شادمهر زده شدم دوست نداشتم باور کنم شادمهرم مافیاییِ... استعدادها نیازی به مافیا ندارن
    اره نگو بدرود خوب بود...
    هر کی نگه جیغ جیغو
    سامان جلیلی اسکی رفته بود از شادمهر و یگانه ، بعد مدیر نسبتاً محترم دائم حمایت میکرد و میگفت این آلبوم شنیده میشه و ... مزخرف بود آلبومش به نظرم !! تو این 4 سال آلبوم خوب نشنیدیم خلاص
    شادمهر متاسفانه مسیر خودشو گم کرده و داره خودشو خراب میکنه نه این شادمهر ما نیست نه این شادمهری نیست که میشناختم

16. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    ببخشید رسول از زبون تو شنیدم نتونستم جلو خنده ـمُ بگیرم

18. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اینا ترانه نیست خزعبله به نظر من !
    روی خزعبل هم ملودی نمیشینه !
    تنظیم هم در این شرایط تاثیری نداره !
    لحن خواننده که فقط ناله و ناله و روضه خونی
    ببین وقتی یه نفر فیلمنامه مینوسیه ، تو ذهن خودش بازیگر رو در نظر میگیره که این فیلمنامه به درد کدوم بازیگر میخوره و اصن واسه همون بازیگر هم مینویسه !!
    حالا یه ترانه سرا باید در نظر بگیره صدای خواننده و سبک کارشو بعد بنویسه !! این خزعبلا قابلیت ملودی پذیری نداره !! کاریش نمیشه کرد !! تنظیم آخه چه فاییده داره وقتی ترانه و ملودی ریده !!
    کاملا با این حرفت موافقم
    اصلا تک و توک ترانه میشنویم... همش یه مشت کرسی شعر که به راحتی میشه ادامه ی شعر رو حدس زد... و شعر نه داستانی روایت میکنه نه نتیجه گیری داره هیچی هیچی

20. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1524 از 3874 نخستنخست ... 52410241424147415141522152315241525152615341574162420242524 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع