هر آهنگی یا آلبومی که منتشر میشه 4 تا ابزار داره : ترانه , ملودی , تنظیم , لحن خواننده
در مورد مهدی یراحی تقریبا سه ابزار اول رعایت شد ولی لحنش خوب نبود و قول خودت ناله می کنه که توی آلبوم مثل مجسمه لحن رو هم تغییر داد و به نظر من آهنگ های" مثل مجسمه "و "سال درد " " انفرادی " تا حدی کم عیب بودن ولی ایرادی که داشتن خیلی دارن توی ترانه التماس معشوق رو میکنن اگه توی آلبوم هاش 2-3 تا کار اجتماعی بخونه بهتره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خب ببین اینا الان 2رنگِ!!! حواست نبوده همون پستیژ رو بذاری
اون پستیژ خراب شد یکی دیگه سفارش داد ولی دقیقا همون در نیومد
آررررره آررررره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقای شیخ ما امکانات نداریم... گل و بستنی و این حرفا... وگرنه ما هم بلد بودیم فرت و فرت عکس پر و پاچه ـمونُ ریلیز کنیم
نکبت این سری رفتی گلنار بخری یه پستیژم بگیر بذار رو معامله ـت انقدر هرجا میشینی عابروریزی نکن![]()
اینا ترانه نیست خزعبله به نظر من !
روی خزعبل هم ملودی نمیشینه !
تنظیم هم در این شرایط تاثیری نداره !
لحن خواننده که فقط ناله و ناله و روضه خونی
ببین وقتی یه نفر فیلمنامه مینوسیه ، تو ذهن خودش بازیگر رو در نظر میگیره که این فیلمنامه به درد کدوم بازیگر میخوره و اصن واسه همون بازیگر هم مینویسه !!
حالا یه ترانه سرا باید در نظر بگیره صدای خواننده و سبک کارشو بعد بنویسه !! این خزعبلا قابلیت ملودی پذیری نداره !! کاریش نمیشه کرد !! تنظیم آخه چه فاییده داره وقتی ترانه و ملودی ریده !!
کمر من اونجایی شکست که سامان جلیلی البوم داد و کلی غش و ضعف کردن واسش و به ما گفتن حسود
شادمهر رو در جریان بودی یه اهنگ بود یه فرشاد نامی خوند بعد شادمهرم خوند چه داستانی شد؟ با تو که حرف میزنم اینده ی من روشنِ... از اون به بعد از شادمهر زده شدم دوست نداشتم باور کنم شادمهرم مافیاییِ... استعدادها نیازی به مافیا ندارن
اره نگو بدرود خوب بود...
هر کی نگه جیغ جیغو![]()
سامان جلیلی اسکی رفته بود از شادمهر و یگانه ، بعد مدیر نسبتاً محترم دائم حمایت میکرد و میگفت این آلبوم شنیده میشه و ... مزخرف بود آلبومش به نظرم !! تو این 4 سال آلبوم خوب نشنیدیم خلاص
شادمهر متاسفانه مسیر خودشو گم کرده و داره خودشو خراب میکنهنه این شادمهر ما نیست
نه این شادمهری نیست که میشناختم
![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)