نوشته اصلی توسط Rasool24 اشترم زمونه عوض شده ما همسن شما بودیم جرات نمیکردیم وقتی امیر انلاین پست بدیم چه رسد که ازش نقل بگیریم ,
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware یاد اون روز تو رمضون افتادم که 30-40 صفحه شعر گفتیم تازه روزه هم بودیم... ننگ بر ما ماشالله! دیگه کم کم وقتشه شوهرت بدیم! مرد نمیبینم
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 اشترم افتخار دادن دارن از تاپیک بازدید می کنن میدونم به امیر میگن بچه ها! ولی نمیدونم یعنی چی؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو چی میگی آقای دماسنج کلوین واااااااااااای گفتی من میتونم ماشینُ بیارم روی استیج مثل جنیفر دمای محیطُ بصورت زنده بهتون نشون بدم
Malware, Shahin, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin میدونم به امیر میگن بچه ها! ولی نمیدونم یعنی چی؟ اونشو دیگه نمی دونم قدمت چند هزار ساله داره از الی بپرس
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana تازه روزه هم بودیم... ننگ بر ما مرد نمیبینم میگم تو که آشپزیت خوبه بیا به منم یاد بده! دارم میرم اصفهان گشنگی نکشم
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Herzeleid زمونه عوض شده ما همسن شما بودیم جرات نمیکردیم وقتی امیر انلاین پست بدیم چه رسد که ازش نقل بگیریم ,
!?Who Cares؟!
Herzeleid, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana واااااااااااای گفتی من میتونم ماشینُ بیارم روی استیج مثل جنیفر دمای محیطُ بصورت زنده بهتون نشون بدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid یادش بخیر چند سال پیش 91 کیلو رو رد کردم کاش مونده بودم دهنت سوریس میشه....تا وقت اعزام یه 10 20 تایی کمش کن نمیتونم فشار عصبی روم زیادِ یاد ایامی که 70کیلو بودم
نوشته اصلی توسط Shahin تنها ایراد ریو این بود که زود سرو صدا میفتاد! البته ما که نداشتیم ولی از مشتریهامون میشنیدیم از صدقه سري تيكافاي پسر گيربكس تركيد تازه تعويض كرديم ديگه نوشته اصلی توسط pirana پس گیتارتُ بردار و یه کاری کن رقصمون بیاد باع! یه ریو نوک مدادی توی پارکینگ هست نکنه همسایه ایم؟ خب حالا دیگه دونستی عروسیِ ... جونِ ماشالله اسم پسرت چیه؟ همسايه نيستيم ولي خيلي نزديكيم شايد 10 دقيقه تو پخ ميگم
Malware, pirana
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن