دوستان من دیگه شرم حضور دارم با این جوکهای اتی دارم از خجالت اب میشمدیگه نمیتونم با این وضعیت بیام تاپیک من دیگه میرم خداحافظ
برم یه نفر ببرم پستو 2ساعت دیگه میام امپر چسبوندم با این جوکهای اتی![]()
دوستان من دیگه شرم حضور دارم با این جوکهای اتی دارم از خجالت اب میشمدیگه نمیتونم با این وضعیت بیام تاپیک من دیگه میرم خداحافظ
برم یه نفر ببرم پستو 2ساعت دیگه میام امپر چسبوندم با این جوکهای اتی![]()
دوست دختر مجی خیلی رومانتیک ازش میپرسه: اگه لبتو بخورم توهم لبمو میخوری؟
مجی :نه شایدتو بخوای انمو بخوری منم باید بخورم!?
ايستگاهاى مترو قزوين افتتاح شد ?کيــ*رداماد. هفت کيــ*ر .بمالستان .بذارستان .توپ کــ*ونه . دروازه کــ*ون .شهيد نواب حشــ*رى .جوانمرد بچه باز
بچه به مادرش میگه: فرق من و بابا چیه؟مادرش میگه: هیچی! صبح تا شب به تو میگم نکن، شب تاصبح به بابات میگم بکــ*ن،نه تو گوش میکنی نه بابات
تو نهضت از پیرزن میپرسن(آلــ*ت)چندحرف داره؟میگه ننه اگر کلفت باشه حرف نداره
یه اقایی میخواست بره تهران باباش نمیزاره ، میگه میری تهران ایدز میگیری زنت از تو میگیره من از زنت میگیرم ننت از من میگیره شهر از ننت . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط P!nk Rose : 09-29-2015 در ساعت 06:22 PM
طرف از آخونده ميبرسه:چقدر دادي آخوند شدي؟آخونده ميكه اكه به دادن بود مادرت الان مرجع تقليد بود
به نوید ميگن: چرا ازدواج نميكنی؟
ميگه: آخه نامرديه يكی برات غذا ببپزه، لباساتو بشوره، همه كاراتو بكنه، اونوقت تو آخرشب بگيری بكــ*نيش !!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)