صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 86

موضوع: خرید گوشی iphone6 64gig

فوق حرفه ای
    ایفون هم فقط گرونه وگرنه نه سخت افزار شاخی داره نه سیستم عامل شاخی! اکثرا برا کلاس گذاشتن میخرن البته تو ایران!
    یه سری هم بخاطر رابط کاربری روونش میرن سمتش که اینم از وقتی ویندوزفون رایج شده الان اکثراً دارن میرن سمت ویندوز تو نت هم سرچ کنی میبینی کاربرای ویندوز خیلی زیاد شدن

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

2. کاربر مقابل از Dark Silence عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    این لگ و کم شدن سرعتش بعد از یک مدت خیلی میره رو مخ
    فرمت فکتوری

4. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    قبول دارم شاخ نیست ولی لگ نیست به فنا نمیره بعد یک مدت ویندوز فون که فعلا نه ولی الان میخواهم بدونم nexus 6 بگیرم ایا

حرفه ای
    تصمیم واسه خریدش تقریبا نهایی هست ولی راستش الان یک گوشی داشتم ترکید رفتم تو developer mode یک تیکی بود مال gui بود بردمش روی یک سیستم و مود دیگع بعدش دیگه اینطور بگم دیگه که ترکید رفت الان بالا نمیاد ما هم از اندروید زده شدیم البته کند شد خیلی بعد از یک ماه

البته نمیدونم چرا ولی میخواهم برم سمت ایفون
    ویرایش توسط جادوگر : 06-04-2015 در ساعت 01:02 AM

فوق حرفه ای
    نکسوس6 بخر از ایفون6 سریع ترِ

فوق حرفه ای
    این تست هم ببینید که نگید طرف ** میگه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کاربر جدید
    شما نکسوس 6 ... ال جی جی 3 .... موتو ایکس 2014 ... سونی زد 2 یا 3 یکی از اینا رو بخری هیچ مشکلی نخواهی داشت . ایفون محدودیت داره ... برا هر کاری باید ب سیستم وصلش کنی ... اندروید در حال پیشرفته ...

10. کاربر مقابل از mohsenjuve2014 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    آیفون زندونه
    هیچ وقت نرو سمتش
    من حاضرم هر روز با پاور کلین ، کش اندروید رو پاک کنم ولی سمت ios نرم
    خصوصا که به بلک مارت هم عادت کردمعمرا اندرویدو ولش کنم
    ویندوز فون هم فکر نکنم بتونی برنامه های پولیش رو رایگان پیدا کنی

حرفه ای
    من تا حالا اندروید نداشتم، به خاطر همین بعضی سوالاتو نمیتونم جواب بدم... فقط سوالهایی رو که مطمئنم جواب میدم:

به صورت پیش فرض ios فقط اجازه نصب نرم افزار از طریق app store رو میده که تقریبا همه نرم افزارهای کاربردی به درد بخور رو میشه رایگان و بدون محدودیت ازش دانلود و نصب کرد... چون کلا اهل بازی نیستم در مورد بازی ها اطلاعاتی ندارم ولی خیلی از بازی ها رو دیدم رایگان گذاشتن برا دانلود...

ولی علاوه بر اون میشه گوشی رو جیلبریک کرد که اگه این کارُ بکنی دیگه محدودیتی برای نصب نرم افزار وجود نخواهد داشت (ولی ارزش گوشیت میاد پایین و من شخصا اصلا توصیه نمی کنم)

از نظر سرعت و هنگ واقعا کم نظیره... تا حالا مشکل خاصی نداشتم... گه گاه ممکنه یه جزئیات ریزی رو توش متوجه بشی که لازم باشه یه بار خاموش و روشن کنی (مثلا ممکنه تو جایی که مطمئنی شبکه 3G داره edge تشخیص بده که البته 99 درصد موارد با یه بار خاموش و روشن کردن cellular درست میشه ولی 1 درصد هم پیش میاد که ممکنه نیاز به خاموش و روشن داشته باشی) ولی اونم در حد دو ماهی یه بار!

وب پیجهای فارسی معمولا مشکلی نداره مگه بعضیهاشون که با safari مشکل داشته باشه یا ذاتا مشکل داشته باشه (مثل سایت بانک ملی که کج و کوله نشون میده)... البته در اکثر موارد میتونی با chrome باز کنی و مشکل حل میشه...

یه اما هم وجود داره... یه سری محدودیت ها برای آیفون هست که باید بتونی باهاش کنار بیای، مثلا برای نقل و انتقال فایلها با نرم افزارهای پیش فرض نیاز به itunes داری... نکته ای که وجود داره اینه که به جز انتقال فایل با بلوتوث، تقریبا میشه تمام محدودیت ها رو با حوصله و یه خرده انعطاف پذیری حل کرد، البته به شرط اینکه بعدش نیای بگی تو اندروید این کاره خیلی راحت تر بود! به هر حال طبیعیه که هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو داره... بعضی کارا اینجا راحت تره، بعضی کارها اونجا...

اگه با این تفکر میری سراغش برو، اصلا هم شک نکن

13. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

15. کاربر مقابل از Black-EYE عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)