صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 86

موضوع: خرید گوشی iphone6 64gig

نیمه فعال
    بچه ها بین آیفون 6 پلاس و گلکسی اس 6 اج و اچ تی سی وان ام9 میخوام یکی رو بخرم..فقط مشکلم ی چیزه...کدومشون با پلیر پیش فرض خود گوشی فیلم و سریال های 1080p bluray رو ساپورت میکنه؟؟؟چون نود درصد کارم فیلم و سریال دیدن با کیفیت فول اچ دیه..فرمتشونم که میدونین دیگه mkv هستش...حالا کدومشون این ویژگی رو داره تا بخرم؟؟

2. کاربر مقابل از sako عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    سلام من تصمیم گرفتم iphone بگیرم جدیدش رو البته :دی خوب فقط هرگی این گوشی رو داره بگه ایا دیگه مثل اندروید به این نرم افزار های مسخره clean master و این مسخره بازی ها نیاز هست ایا کلا میشه روش نرم افزار ریخت؟ و چجوری؟ ایا میتونم تا حد معقولی روش نرم افزار های رایج رو بریزم و صفحات وب پیچ ایرانی درست باهاش باز میشه یا نه کلا تورو خدا کمکم کنید بفهمم برم nexus 6 بگیرم یا iphone
    این اندروید فقط کش تولید میکنه لامصب زود کند میشه مفت گرونه کلا این سیستم عامل به نظرم مشکل داره حداقل روی هر چیزی جز نکسوس حالم داره از اندروید به هم میخوره ولی میگن نسخه روی نکسوس خوبه کلا کمک دیگه
    سلام.....داداش به جای اینکه پولتو حروم کنی و بری اپل بکیری برو black berry بکیر......فوق العادست گوشیش.....مدل z10 و z30 عالیه....خوده شرکت اپل 70درصد قطعاتش رو از بلک بری میگیره.....حتی سیستم عامله اپل رو شرکت بلک بری ساخته.....سیستم عامل بلک بری os هست...اشتباه نگفتما os.برای اپل ios هستخوبی os و بلک بری اینه که هم اندروید رو ساپورت میکنه هم osهم ios....در ضمن من خودم z10 دارم داداش من هم z30..فقط این بلک بری هر کدوم از مدل هاش 4 تا مدل داره.001و002و003و004....003و004 اصلی هستن برای مکزیک و کاناداست....اکه تهران زندگی میکنی خیلی راحت میتونی تحقیق کنی...جون از نظر امنیتی خیلی بالاست امنیت بلک بری توی شهرستان ها نیست اصلا...حتی گوشی فروش ها اگه تو ویترین بذارن جریمه میشن......اکه اطلاعته بیشتری میخوای بگو تا بهت بگم.......بلک بری از نظر سی پس یو و رم و گرافیک از اپل بالاتره....کیفیته دوربینش هم همینطور........اگه خواستی بیشتر بدونی همینجا یا تو خصوصی پی ام بده.........خیلی از دوستام خواستن اپل بگیرن ولی وقتی گوشی رو بهشون نشون دادم و کارایی های گوشی و دیدن اپل رو بیخیال شدن.......بلک بری به هیچ عنوان کند نمیشه......

4. کاربر مقابل از amir_a2222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    [QUOTE=sako;390882]بچه ها بین آیفون 6 پلاس و گلکسی اس 6 اج و اچ تی سی وان ام9 میخوام یکی رو بخرم..فقط مشکلم ی چیزه...کدومشون با پلیر پیش فرض خود گوشی فیلم و سریال های 1080p bluray رو ساپورت میکنه؟؟؟چون نود درصد کارم فیلم و سریال دیدن با کیفیت فول اچ دیه..فرمتشونم که میدونین دیگه mkv هستش...حالا کدومشون این ویژگی رو داره تا بخرم؟؟[/QUOداداش من تو صفحه 7 پست گذاشتم راجع به بلک بری......یه تحقیقی درباره بلک بری بکن پشیمون نمیشی......چون درباره بلک بری تبلیغ نمیشه همه فکر میکنن گوشی به درد نخوری هست...ولی از اپل و سامسونگ خیلی سرتره....ضرر نمیکنی..

6. کاربر مقابل از amir_a2222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_a2222 نمایش پست ها
    سلام.....داداش به جای اینکه پولتو حروم کنی و بری اپل بکیری برو black berry بکیر......فوق العادست گوشیش.....مدل z10 و z30 عالیه....خوده شرکت اپل 70درصد قطعاتش رو از بلک بری میگیره.....حتی سیستم عامله اپل رو شرکت بلک بری ساخته.....سیستم عامل بلک بری os هست...اشتباه نگفتما os.برای اپل ios هستخوبی os و بلک بری اینه که هم اندروید رو ساپورت میکنه هم osهم ios....در ضمن من خودم z10 دارم داداش من هم z30..فقط این بلک بری هر کدوم از مدل هاش 4 تا مدل داره.001و002و003و004....003و004 اصلی هستن برای مکزیک و کاناداست....اکه تهران زندگی میکنی خیلی راحت میتونی تحقیق کنی...جون از نظر امنیتی خیلی بالاست امنیت بلک بری توی شهرستان ها نیست اصلا...حتی گوشی فروش ها اگه تو ویترین بذارن جریمه میشن......اکه اطلاعته بیشتری میخوای بگو تا بهت بگم.......بلک بری از نظر سی پس یو و رم و گرافیک از اپل بالاتره....کیفیته دوربینش هم همینطور........اگه خواستی بیشتر بدونی همینجا یا تو خصوصی پی ام بده.........خیلی از دوستام خواستن اپل بگیرن ولی وقتی گوشی رو بهشون نشون دادم و کارایی های گوشی و دیدن اپل رو بیخیال شدن.......بلک بری به هیچ عنوان کند نمیشه......
    بلک بری اره عالیه ولی پیدا نمیشه مدل لیپشو گشتم نبود و نی ولی من ک از ایفون 5 راضیم....

8. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    خراب شد دیروز
    توام فقط خراب کنا

10. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    تعصب ندارم ولی بازم میگم ایفون تکه

نیمه فعال
    داداش مدل z30 بهتره از لیپه...صفحه **** امو ال ای دی.گرافیک چیپست......اندازه صفحه 5 اینچ...توی تهران ریخته...تو شهرستان ها کمه...من مازندران زندگی میکنم...خودم رفتم تهران علاءالدین خریدم....چون اگه سفارش میدادم شارپر و هندزفیریه اضافه و گلس رو جداگونه بهت میفروشن....ولی در کل اپل داره پوله مارکشو میخوره.

نیمه فعال
    یعنی چی ؟رام غیره اصلی ریخت رو بلک بری؟بیشتر توضیح بده متوجه سوالت نشدم؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasan007 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بستگی داره چه مدل بلک بری رو بگیری!!!!اگه بلک بری مدل z10 مدل stl.100-3 یا stl.100-4 v, f'dvd ldai..ولی مدل stl.100-5 خودش اینار و داره...یعنی رم 2گیگ به اندازه 8 گیگ کار میکنه سرعت داده و گیرنده 4 برابر بیشتر میشه......در ضمن بلک بری از تمام برنامه های اندروی و osوios پشتیبانی میکنه.......اگه گیج شدی اینطوری بگم که همه مهای بلک بری 5 تل مدل دارن...مثلا مدل z10 5تا مدل داره...1001و1002و1003و1004و1005..فرقه این ها تو اینه که 1002و1001 تقلبی هستن...1003گرافیک بهتری داره 1004 گرافیک و سی پی یو بهتری داره 1005 همه سخت افزارهاش اپگرید شدن یعنی تا اخرین قدرتشون کار میکنن یعنی 4برابر قوی تر.....

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasan007 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    در ضمن جدیدن مدل های دیگه ای هم زدن مثلا میگن انلاک فکتوری هست...در حالی فقط مدل 1005 رو کارخونه خودش باز کرده...اگه فروشنده بهت گفته این مدل انلاکه بدون که اصل نیست...اگه گوشی رو ریست بدی گوشی لاک میشه...هر دفعه که ریست بدی اینجوری میشه و هر بار باید 100تومن برای انلاک کردن گوشی پول بدی.....بقیه مدل ها 1003 و1004 رو با برنامه یا با دست میشه انلاک کرد...داری بلک بری میگیری حتما توجه کن که ساخت مکزیک یا کانادا باشه....چون سی پی یو بلک بری تو مکزیک ساخته میشه و گوشی هایی که تو مکزیک ساخته میشه رو صادر میکنن به کشورهای دیگه...گوشی هایی که تو کانادا ساخته میشه تعداد خیلی کمی صادر میشه ولی کیفیت شون هیچ فرقی نداره

16. کاربر مقابل از amir_a2222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)