نوشته اصلی توسط Hadi 0021 فک کنم منو با صادق اشتباه گرفتی باید به صادق میگفتی شک نکن نوشته اصلی توسط OVER LORD نوبتی هم باشه نووووووبت تعلیم شماست حاج یاسین تقبل الله حاج یاسین شما همواره به سمت ما بیاااا کجا میری تعلیمت مونده حاجییییی هادی مدرک فیلسوفی به حاج یاسین تعلق میگیره یا نه؟ فقط به حاج اقا هادی تعلق میگیره نوشته اصلی توسط Hadi 0021 فعلا امضا بلد نیستم انگشت میزنم انگشت دوز داری
نوشته اصلی توسط yasin6 فقط به حاج اقا هادی تعلق میگیره نگران نباش به شما هم تعلق خواهد گرفت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 فعلا بزار ابتدای شو طی کنه تازه پارسال مهدش تموم شده تو کو تا فیلسوفی من و تو پیر شدیم ببین حاج صادق فیلسوف هادیم حرف منو میزنه و حمایت میکنه
نوشته اصلی توسط yasin6 ببین حاج صادق فیلسوف هادیم حرف منو میزنه و حمایت میکنه خو مگه چیه حاج یاسین شما تیز هوشی از همین الان میخوایم به درجه فیلسوفی برسونیمت حاجی هم که هستی دیگه چه بهتر
yasin6
واقعا تو تمام تاپیکا ریدین
نوشته اصلی توسط yaran واقعا تو تمام تاپیکا ریدین تقصیر این حاجی یاسین هست دیگه
نوشته اصلی توسط yaran واقعا تو تمام تاپیکا ریدین اگه دوست داری تا به تاپیک توام حمله کنیم
نوشته اصلی توسط yaran واقعا تو تمام تاپیکا ریدین برو دعا کن به اسهال نیوفتن حاج صادق و هادی نوشته اصلی توسط OVER LORD تقصیر این حاجی یاسین هست دیگه دیوار کوتاه تر از من پیدا نمیشه نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اگه دوست داری تا به تاپیک توام حمله کنیم نظر خوبیهموافقم
نوشته اصلی توسط yasin6 برو دعا کن به اسهال نیوفتن حاج صادق و هادی باو حاج یاسین نگو نگوووو تو خودت اسهال گرفتی ول نمیکنی ما رو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن