درود
اقا گول اینا رو نخورید . اینا همشون تو یکی حوضه درس خوندن و هدفشون غارت کردن ایرانه -چرا ما باید با داشتن اولین دارنده گاز دومین دارنده نفت تو منطقه سومین دارنده مس اهن و چهارمین دارنده معادن تو دنیا بد بخت ترین ملتها باشیم ...مگه این جز دزدیدن زخایر و سوار شدن روی ما چیز دیگه ای معنی میده ...ما الان کشتی کشتی داریم خاک به دبی میفروشیم پس چرا چرا چرا ---گول هیچ هرفی ر نخورید ---اون بزرگشون 36 سال پیش گفت همه چی مجانیه ...لا اقل واسه یه روز باید میگفتند اب رو مجانی استفاده کنید ---چرا با دروغ اومدند ---صدام بعد 2 سال فهمید که این جنگ به نفع اسلام نیست و قبول کرد اشتباهش رو ولی گفتند نه تا کربلا راهی نیست ---وقتی تو عوج قدرت بود ایران گفت من جام زهر رو مینوشم ولی باز قبول کرد و زمانی که امریکا محاکمش کرد گفت میخوام در مورد ایران حرف بزنم ایران و امریکا نگذاشتند چیزی بگه چون میدونستند تمام کاراشون نقش بر اب میشه ولی تو اخرین حرفاش که پخش مستقیم بود گفت بزرگترین حامی اسرائیل ایران بود چون خوب از راه دور کمک کرد واسه فروش اسلحه و از بین بردن نسل مسلمون -------
بله دوستان اینا خیلی بی همه چیز هستند نسلی که من و تو هستیم رو سوزوندند و این هست عاقبت الان من و تو که داری این متن منو میخونی