مثل مجسمه
آشوب
باید می شناختیم همو
آخرین اسیر
داره گریه می کنه
بهونه
سال درد
دوست نداشت
اشکو بارون
انفرادی
اشتباه
شونه های تو
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 گوه نخور دیوث تو گورت کجا بود که جایزه بخوای بدی فوقش بتونی چون بدی که اونم کار هر روزته گمشو از تاپیک من برو بیرون تا ندادم لوله پلیکا بکنن تو یه جات
نوشته اصلی توسط KHATAR گمشو از تاپیک من برو بیرون تا ندادم لوله پلیکا بکنن تو یه جات اولا گوه نخور دیوثدوما با ادب باش سوما خواهش کن چهارما اون تویی که هرثانیه به یه جات چیز فرو میکنن پنجما چونی ششما قرمساق
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اولا گوه نخور دیوثدوما با ادب باش سوما خواهش کن چهارما اون تویی که هرثانیه به یه جات چیز فرو میکنن پنجما چونی ششما قرمساق بیا برو گمشو فضای عاشقانه و ارامه این تاپیک رو بهم نزن مرتیکه خودفروش
نوشته اصلی توسط KHATAR بیا برو گمشو فضای عاشقانه و ارامه این تاپیک رو بهم نزن مرتیکه خودفروش فضای چی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 فضای چی پیچ پیچی معالمه همین زانکو که تو امضاته تو چونت گمشو بیرون
نوشته اصلی توسط KHATAR پیچ پیچی معالمه همین زانکو که تو امضاته تو چونت گمشو بیرون از چیز دیگران مایه نزار از داشته های خودت بگو عزیزم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 از چیز دیگران مایه نزار از داشته های خودت بگو عزیزم همون هسته خرما زانکو برای تو زیادی کلفته از منو قبلا تست کردی دیدی نمیتونی تحمل کنی
نوشته اصلی توسط Mo$en نمیدونم چرا هر جا میرم این خطر داداشمون هی میاد نخود آش میشه دست بردار داداش از سر کلمون مردک تو به چه جراتی میای تو تاپیک خودم بر علیه خودم حرف میزنی؟ بدم چوب توت بکنن دیوث؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لاوتم
Mo$en
نوشته اصلی توسط MaMaTiR @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لاوتم منم لاوه ممه هاتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن