نوشته اصلی توسط Rasool24 رفاقت نداری ! شمارشو که داری ! بده بی زحمت من امروز آمپرم چسبیده به سقف یه داروی ضده امپر برات تجویز میکنم گلنار
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی مسخرس اصلا امکان نداره مسخره قیافته پسره ی اوبی
ارسلان بكش پايين
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه یه داروی ضده امپر برات تجویز میکنم گلنار اگه به گلنار بود که نیزی نبود یه ساعت ک*س لیسی توی انتر رو بکنم لاشی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه مسخره قیافته پسره ی اوبی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ یادم نبود تو پسر دوست داری ! عرسلان رو جور کن حالشو ببر
نوشته اصلی توسط Rasool24 اگه به گلنار بود که نیزی نبود یه ساعت ک*س لیسی توی انتر رو بکنم لاشی یه دوسته صمیمی دارم که اونم مدتیه دنباله رابطه امن و امانه.میخوای معرفیش کنم؟ در ضمن لاشی هیکلته جقی
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه یه دوسته صمیمی دارم که اونم مدتیه دنباله رابطه امن و امانه.میخوای معرفیش کنم؟ در ضمن لاشی هیکلته جقی منم اتفاقا رابطه ی امن و امان رو خیلی دوست میدارم ! اگه چون خوبی داره من پایه ام
نوشته اصلی توسط Rasool24 منم اتفاقا رابطه ی امن و امان رو خیلی دوست میدارم ! اگه چون خوبی داره من پایه ام میخوای عکسشو برات بذارم ببینی؟ خیلی مهربون و دوست داشتنیه
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه میخوای عکسشو برات بذارم ببینی؟ خیلی مهربون و دوست داشتنیه بزار بزار که آمپرم ترکید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن