نوشته اصلی توسط KHATAR قبول مرد نيستي جور نكني هیچوقت با یک بازیگر هالیوودی اینطوری صحبت نکن
عه وا.اینجا چه خبره؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 ای باو تو چقدر سست عنصری پسر ! دیگه ترلان رو نمی خوای به همین راضی شدی ابله ميخوام واسه شماها جورش كنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 ای باو تو چقدر سست عنصری پسر ! دیگه ترلان رو نمی خوای به همین راضی شدی دست گرمی
نوشته اصلی توسط pirana هیچوقت با یک بازیگر هالیوودی اینطوری صحبت نکن صحبت نباشه مرده عمل باش
نوشته اصلی توسط KHATAR صحبت نباشه مرده عمل باش به احترام شماره پستت که ایتی فایو هست هیچی بهت نگفت مستر دنجر
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی دوستان یه نگاه به پست این آقا بندازید و در مورد شعور و تربیت خانوادگیش خودتون قضاوت کنید من حرفی ندارم. آقای قاسمی من واقعا ازتون تشکر میکنم که همیشه حامی و هواداره من بودید ولی فکرو خیاله دوست شدن با من رو از توی سرتون بیرون کنید این اقای خطر با من چیکار داره؟گاییدی باو
نوشته اصلی توسط pirana به احترام شماره پستت که ایتی فایو هست هیچی بهت نگفت مستر دنجر جوووووووووووووون
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه آقای قاسمی من واقعا ازتون تشکر میکنم که همیشه حامی و هواداره من بودید ولی فکرو خیاله دوست شدن با من رو از توی سرتون بیرون کنید این اقای خطر با من چیکار داره؟گای.یدی باو همینکارو باهات داره دیگه بکش پایین
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه آقای قاسمی من واقعا ازتون تشکر میکنم که همیشه حامی و هواداره من بودید ولی فکرو خیاله دوست شدن با من رو از توی سرتون بیرون کنید این اقای خطر با من چیکار داره؟گاییدی باو عزيزم عفته كلام داشته باش گاييدي باو يعني چه دختر اينقدر بي تربيت؟ تازه اونم كه زيره دوربين مداربشته عكس ميگيري؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن