من طرح "اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 5G-1024K - با2Gماهيانه رايگان" رو دارم با پرداخت ماهیانه 168,950 ریال . انصافا به نسبت قیمتش و اینکه شبانه از 1 تا 7 صببح دانلود رایگان داره خوبه. حالا نمیدونم چرا مخابرات هنوز متوجه نشده بیا از منو قطع کنه !!!![]()
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
دوستان گل
مخابرات هر استان نسبت به زیر ساخت و بستر لازم طرح ها را ارائه می کنه - و این نیست که هر کسی در هر شهری باید با بقیه سرویس گیرنده های شهر ها دیگه ( شرکت مخابرات) یکی باشند
سیاست زیر ساخت مخابرات فعلا بر اینه که کم کم و بسته به نوع استان ها همه کم کم به یک پنل مشترک و جامع وارد بشوند و ساماندهی شوند
در ضمن فعلا مخابرات فعلا به دلیل مشکلا ت مالی با زیر ساخت نمی تواند پهنای باند بیشتر برای مراکز استان خریداری کنه ، پهنای باند بیشتر منوط به پرداخت بدهی مخابرات به زیر ساخت است
در ضمن ، این هم اضافه کنم که طرح های نامحخدود به دلیل زیر بار قرار دادن شبکه و پهنای باند در کل در حال جمع آوری هستند ( پهنای باند نامحدو برای سود بیشتر به صورت حجمی واگذار می شود ) دلیل اینه که با پهنای باند کمتر میشود سرویس دهی های حجمی بهتری و بیشتری واگذار بشه و سود بهتری هم داره
من اشنامون که انگلیسه سیم کارت تحت اپراتور AT&T داره سرعت دانلود که هیچ وقت پایین نمیاد هیچ وقت در شرایط عادی زیر شصت مگ رو ندیدم کلا فیلم دانلود نمیکنن ... فیلما رو به صورت انلاین و Hd نگاه میکنناونوقت ما اینجا برای اینترنت حجمی و اونم با نهایت سرعت 1 مگ ک و ن میدیم
اشنامون گفت یک روز افت سرعت داشتن خواستن شکایت کنن
شرکت طرف قرار داد گفته بود شکایت نکنید در عوض ما کلی امکانات بتون میدیم حالا ما اینجا شکایت کنیم اولا کسی جواب نمیده هیچ اگه پیگیر بشی به دلیل علیه نظام بودن از آرمانهای امام خارج شدن و مفسد فی الارض بودن ک.. و.. ن مونو پاره میکننمن یه سئوال دارم اینه که شما واسه چی اینترنت میاید هدف فقط وبگردی یا دانلود هست؟ خوب مسلمه دانلود هست
در بین اینها تنها شرکتی که کمی شرف داره و تعصب مشتریشو نگه میداره شاتله من نامحدود 256 شاتل استفاده میکنم ماهانه 45 تومن سرعت دانلود 220 تا 250 .
هرچیزی که میخوام دانلود میکنم البته نه جوری که 24 ساعته رو دانلود باشه در آخر ماه هم یه گزارش مصرف که میگیرم از سایتش مصرف هر ماهم 45 الی 70 گیگه که واقعا نسبت به هزینش می ارزه ( البته در ایران ) اگه میتونید از شاتل بگیرید پشیمون نمیشید فعلا بهترین سرویسی که تو ایران هست همینه .
من شرط میبندم اینا اگه بخوان میتونن سرعت دانلود 10 مگ بدون محدودیت هم بدن اینکه میگن زیر ساختش نیست یه دروغه واسه پوشالی کردن فروش و سود ملیاردی .
ویرایش توسط MilaNO : 07-16-2015 در ساعت 05:10 PM
آره شبا اصلا افت سرعت نداره ، من همه شرکت ها رو امتحان کردم از لحاظ پایداری سرعت هیچکدوم مثل شاتل نیست . درسته اینم در مقایسه با خارج هیچه ولی خوب ...
برای مشکل پورتت یه ایمیل بزن به شاتل منم مشکل تو رو داشتم و باید 3 ماه تو نوبت پورت معطل میشدم ولی ایمیل زدم پیگیری کردم حل شد . اینا کارشون جوری نیست که به شکایت و ... اهمیت ندن مثل بقیه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)