دوست عزیز مشکل با عوض کردن شرکت حل نمیشه اگه حل میشد من تا الان هزار تا شرکت عوض کرده بودم اینترنت حجمی کلا یعن ر ی د ن به قیافه مشتری و اونو قهوه ای کردن اگه یک کشور رو واسم مثال بزنی که غیر از ایران باشه و اینترنت حجمی بفروشه. ما ایرانیا به جا دار بودن معروف شدیم تا دسته تو ک..و...ن مون کنن هیچی نمی گیم بنزین رو لیتری هزار میفروشن ماشینو گرون کردن و اینترنت نامحدود رو حذف کردن و... من گفتم که همه به اون ادرس بریم یه شکایت کنیم اگه پیگیری کنیم بالاخره یه بی خدا پیدا میشه که شاید پیگیر شه![]()
ویرایش توسط yazdansa : 07-16-2015 در ساعت 06:28 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات که دزد به تمام معناس اصن معلوم نمیشه کی و چرا ترافیکت تموم میشه نرم افزار محاسب حجم من میزد 600/700 مگ مخابرات میزد 1gig
باکلی بدبختی خطمو تخلیه کردن رفتم شاتل گرفتم
من خودم شاکیم از وضعیت نت ولی نصف حرفات مقلتس
اکثر کشورا اینترنت حجمی میدن جاهایی که خودم بودم از جمله هند مالزی و جاهایی که رفیقامن سنگاپور فرانسه لندن
حجمی بودن نت یه چیز استاندارده ولی اگه اونجا حجمی هس و پولی که بابت حجم شرکتش میگیره شاید بیشترم از ایران ولی کیفیت خدماتشون واقعا بالاس
مخابرات همینه همه جا رو داره میگیره دستش و منم از خودش دارم دیگه مجبوری باهاش دارم میسازم حیف پول ولی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)