فن*پرسي کاپيتان هلند در جام جهاني 2014
لوئيز فن*خال، سرمربي تيم ملي هلند که گفته مي*شود به زودي سرمربي منچستريونايتد مي*شود، اعلام کرد روبين فن*پرسي را به عنوان کاپيتان تيمش در جام جهاني 2014 برزيل انتخاب کرده است.
فن*پرسي در 18 ماه گذشته و در مرحله انتخابي جام جهاني بازوبند کاپيتاني تيم ملي هلند را به بازو مي*بست و طبق اعلام فن*خال اين بازيکن در برزيل هم نقش فرمانده نارنجي*پوشان را در زمين بازي ايفا خواهد کرد.
فن*خال اظهار داشت: فن*پرسي کاپيتان من است. او بهترين گلزن تيم من است و در يک و سال نيم گذشته زير نظر من بازي کرده* است. او بهترين گلزن تاريخ تيم ملي هلند شده است، ضمن اينکه فوتبالي فوق*العاده را ارائه مي*کند و با اينکه زمان زيادي از بازگشت او از دوره ريکاوري* نمي*گذرد، گل*هاي فوق*العاده و باورنکردني به ثمر مي*رساند.
فن*خال با اشاره به بازي دوستانه اخير تيمش برابر اکوادور که با تساوي يک بر يک خاتمه يافت، افزود: من از عملکرد فن پرسي در آن بازي راضي بودم و به نظرم در آن بازي نقش يک کاپيتان را به خوبي ايفا کرد. نه من بلکه هر مربي ديگري که بازيکناني با صفات فن*پرسي داشته باشد، او را به عنوان کاپيتان تيمش انتخاب مي*کند.
تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 در گروه دوم اين رقابت*ها با تيم*هاي ملي اسپانيا، شيلي و استراليا رقابت خواهد کرد.