نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در جام جام جهانی 2014 (به جز ایران) طرفدار کدام تیم هستید؟

رأی دهندگان
99. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • برزیل

26 26.26%
  • اسپانیا

24 24.24%
  • هلند

10 10.10%
  • ایتالیا

15 15.15%
  • انگلستان

5 5.05%
  • فرانسه

3 3.03%
  • آرژانتین

22 22.22%
  • آلمان

17 17.17%
  • پرتغال

9 9.09%
  • سایر تیم ها

2 2.02%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 17 از 26 نخستنخست ... 71516171819 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 161 به 170 از 253

موضوع: تاپیک جام جهانی 2014 برزیل + دانلود ویدیو و آلبوم رسمی جام جهانی

نیمه حرفه ای
    کارواخال : از دست دادن جام جهانی غم بزرگیست

آی اسپورت - سرانجام لیست 23 نفره نهایی تیم ملی اسپانیا نیز از جانب دل بوسکه اعلام شد و عدم وجود نام دنی کارواخال بازیکن تیم رئال مادرید در این لیست در حالیکه فصل بسیار خوبی را نیز با رئال پشت سر گذاشته بود ، تعجب خیلی ها را برانگیخت.
    لحظاتی پیش کارواخال در حساب توئیترش نوشت : " قرار نگرفتن در لیست نهایی اسپانیا درد بزرگیست اما از اینکه تا به این حد به جام جهانی نزدیک شده بودم احساس غرور می کنم. برای تیم ملی اسپانیا بهترین آرزوها را دارم "

در نقطه مقابل ، کوکه بازیکن جوان اتلتیکو که با اسپانیا به جام جهانی خواهد رفت در توئیتر خود نوشت :" از اینکه به جام جهانی برزیل می روم بسیار خوشحالم. برای کمک به تیم ملی در اولین جام جهانی خودم پر از شور و انگیزه هستم. "

نیمه حرفه ای
    فن پرسی: به خاطر فن خال حاضرم از روی آتش عبور کنم / او به من اعتماد به نفسی را داده که به دنبالش بودم

آی اسپورت - رابین فن پرسی، مهاجم تیم ملی هلند، اعلام کرد که حاضر است به خاطر لوئی فن خال سرمربی تیمش "روی آتش" راه برود.
    فن پرسی 30 ساله در جام جهانی پیش رو کاپیتان تیم ملی هلند خواهد بود و او اعتقاد دارد هم تیمی هایش برای موفقیت در برزیل باید کار ویژه ای انجام دهند.
    او به مجله ی Blizzard در اینباره گفت:"فن خال اعتماد به نفسی به من داد که به دنبالش بودم؛ او مرا تبدیل به مهاجم اصلی تیم ملی هلند کرده است؛ پستی که به آن علاقه داشتم. او مرا کاپیتان تیم کرده است. من به او بیش از اینها بدهکارم.
    بنابراین در جام جهانی از یک چاقو هم تیزتر خواهم بود. اگر او از من بخواهد حاضرم از روی آتش هم عبور کنم. البته همه ی هم تیم های من چنین احساسی در مورد او دارند.
    سرمربی گزینه های زیادی در برزیل خواهد داشت. فکر می کنم قرار است کار ویژه ای در برزیل انجام دهیم."
    هلند در جام جهانی در کنار تیم های اسپانیا، استرالیا و شیلی در گروه B قرار دارد.

حرفه ای
    هافبک ايتاليا جام جهاني را از دست داد

ها‌فبک تيم ملي ايتاليا به دليل مصدوميت حضور در جام جهاني 2014 برزيل را از دست داد.

ايتاليا شب گذشته (شنبه) در ديداري دوستانه برابر ايرلند به ميدان رفت که اين ديدار در نهايت با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

ريکاردو مونتوليوو در اين ديدار به شدت مصدوم شد و از زمين مسابقه بيرون رفت.

کادر پزشکي تيم ملي ايتاليا پس از پايان اين مسابقه اعلام کرد: ريکاردو مونتوليوو دچار شکستگي پا شده است و بايد تحت عمل جراحي قرار گيرد و به همين خاطر نمي‌تواند در جام جهاني حاضر باشد، چرا که به دو ماه استراحت زياد دارد.

ايتاليا در گروه D جام جهاني 2014 برزيل با تيم‌هاي اروگوئه، انگليس و کاستاريکا همگروه است و در اولين ديدار خود بايد با انگليس مسابقه بدهد.

4. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تمرینات اماده سازی برزیل
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یکی از کلاسیک ترین بازی های تاریخ جام جهانی

آرژانتین-انگلیس 1998

اخراج بکام روی فیلم بازی کردن سیمئونه که الان شده سرمربی اتلتیکو.سیمئونه به بکام گفته بود سیب زمینی،اونم قاطی کرد یه پا انداخت که نخورد ولی داور اشتباه کرد و اخراج کرد

-----------
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. 2 کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    فهرست 23 نفره تیم ملی/ خلعت را خط زد!!

آی اسپورت - فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد که مهم ترین نکته آن خط خوردن محمدرضا خلعتبری و سردار آزمون از لیست تیم ملی است و آنها نمی توانند در جام جهانی حضور داشته باشند.
    به جز این دو نفر، سوشا مکانی، مهدی شریفی و رضا خانزاده هم جایی در جام جهانی نخواهند داشت که البته وضعیت خانزاده با بقیه متفاوت است
    کارلوس کی روش-سرمربی تیم ملی فوتبال اسامی 24 بازیکن تیم ملی اعزامی به رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل را در حالی اعلام کرد که فردا بعدازظهر و پس از دریافت آخرین وضعیت پزشکی هاشم بیگ زاده، بازیکن بیست و سوم از بین بیگ زاده و خانزاده اعلام خواهد شد اما در عین حال و در صورت انتخاب هاشم بیگ زاده نیز محمدرضا خانزاده به برزیل سفر می کند.
    اسامی بازیکنان به شرح زیر است:
    دروازبانان:
    رحمان احمدی-علیرضا حقیقی-دانیل داوری.
    مدافعان:
    مهرداد بیت آشور-هاشم بیگ زاده- پژمان منتظری-سیدجلال حسینی-امیر حسین صادقی-احمد آل نعمه-مهرداد پولادی-حسین ماهینی.
    هافبک ها:
    آندارنیک تیموریان-جواد نکونام-قاسم حدادی فر-رضا حقیقی-بختیار رحمانی-احسان حاج صفی.
    مهاجمان:
    خسرو حیدری- اشکان دژاگه-مسعود شجاعی-رضا قوچان نژاد-علیرضا جهانبخش-کریم انصاری فرد.
    با توجه به توضیح فوق محمدرضا خانزاده به همراه تیم به مسابقات جام جهانی اعزام خواهد شد.
    گفتنی است؛ بازیکنان می بایست ضمن به همراه داشتن لوازم شخصی خود از جمله کفش های مربوط به بازی در شرایط بارانی و عادی، راس ساعت 15:30 دقیقه روز دوشنبه 12 خرداد ماه در محل هتل آزادی خود را به کادر فنی معرفی کنند.
    لازم به ذکر است، لیست 23 نفر نهایی روز سوم ژوئن(13 خرداد ماه) بر اساس درخواست فیفا اعلام خواهد شد.

نیمه حرفه ای
    چقدر دفاع .ال نعمه چی میگه این وسط

نیمه حرفه ای
    کی روش: در پرتغال تنها بودم/ رونالدوی آماده مثل سه بازیکن می ماند / گوچی را بعد از 30 دقیقه انتخاب کردم

آی اسپورت – اندی میتن نویسنده سایت نشنال امارات در گزارشی سراغ سرمربی تیم ملی ایران رفته است.
    او در مورد کارلوس کی روش نوشته: سر الکس فرگوسن از او به عنوان یک مرد باهوش، برجسته و دقیق یاد کرده. کی روش 63 ساله دو بار دستیار فرگوسن در منچستر یونایتد بوده و با او به موفقیتهای زیادی رسیده است.
    کی روش متولد موزامبیک است و به عنوان یک مربی چند زبانه در کشورهای مختلفی کار کرده. او در کارش اطلاعات بسیار زیادی دارد. او به فرگوسن نحوه تعامل و برخورد با خوزه مورینیو را یاد داد.بازیکنان بسیار خوبی را به منچستر یونایتد معرفی کرد و توانست کریس رونالدو را از یک استعداد تازه به بهترین بازیکن اروپا تبدیل کند.
    او به عنوان سرمربی ایران به خاطر رساندن این تیم به جام جهانی محبوبیت زیادی در این کشور دارد.
    کی روش البته قبل از ایران، با پرتغال حضور در جام جهانی را تجربه کرده. او می گوید:" ما با باخت مقابل اسپانیا حذف شدیم. واقعیت این است که ما با داشتن چند بازیکن مصدوم نمی توانستیم اسپانیا را ببریم اما نمی توانستم قبل از بازی بهانه بیاورم چرا که این کار حرفه ای نبود. نکته دیگر اینکه رونالدو هم آن رونالدوی همیشگی نبود و در بهترین شرایطش قرار نداشت. ما از او انتظار داشتیم که دست به کارهای بزرگ برند اما کریس این کار را نکرد. اگر رونالدو برای پرتغال خوب بازی کند، مثل این می ماند که تیم ما 14 بازیکن دارد. او آنقدر خوب است که تنها مسی می تواند با او رقابت کند"
    حذف از جام جهانی 2010 شروع مشکلات کی روش بود. او به دخالت در کار ماموران مبارزه با دوپینگ متهم شد. کی روش از اینکه صبح خیلی زود از بازیکنانش تست بگیرند، راضی نبود. او قبول دارد که از ادبیات خوبی در قبال ماموران استفاده نکرده اما اینکه در کار آنها دخالت کرده را نمی پذیرد. تست هیچ بازیکنی هم مثبت نبود.
    سرمربی تیم ملی ایران هنوز هم بابت آن اتفاقات عصبانی است: یکی از مسئولان کشورم با متهم کردن من، اعتبارم را به خطر انداخت. او بدون داشتن هیچ مدرک معتبری مرا محکوم کرد و پرتغال را روبروی من قرار داد.
    کمیته مبارزه با دوپینگ پرتغال در سپتامبر 2010، کی روش را 6 ماه محروم کرد و او یک هفته بعد کارش در تیم ملی پرتغال را از دست داد.
    کی روش می گوید:" این اتفاق مربوط به سال 1810 نبود بلکه در سال 2010 یک شخص به تنهایی قدرت متهم کردن، محاکمه و محکوم کردن دیگران را دارد. من در برابر سیستم و کشورم تنها مانده بودم"
    کی روش به دادگاهی در سوئیس شکایت کرد تا نهایتا رای به بی گناهی او داده شود. یکسال طول کشید تا ثابت شود که کی روش بی گناه بوده است.
    در آن زمان او به پیشنهادات مختلف به خاطر مشخص نبودن وضعیتش جواب منفی داد اما فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که تحت هر شرایطی او را می خواهد.
    این همان پیشنهادی بود که کی روش دنبالش می گشت:" دوست داشتم آدم متفاوتی باشم. می خواهم وقتی بازنشسته شوم به زندگی کاری ام و حضور در کشورهای مختلف نگاه کنم. آنقدر سفر کرده ام که نمی دانم خانه ام کجاست"
    کی روش ادامه می دهد: بازی ایران مقابل روسیه در امارات را دیدم. می دانستم که تنها 4 تیم از آسیا به جام جهانی می روند و کره جنوبی و ژاپن قطعا مسافر جام جهانی می شوند"
    از بین 43 تیم آسیایی، تنها 4 تیم بلیط برزیل را می گرفتند. ایران در هنگام قرعه کشی مرحله انتخابی جام جهانی، تیم هفتم در بین این 43 تیم بود اما کی روش تصمیمش را گرفته بود: فکر کردم این تیم برای حضور در مسابقات بین المللی کیفیت و تجربه بالایی ندارد اما استعدادهای خوبی برای رسیدن به برزیل دارد.
    به گفته کی روش، مربیگری در آسیا بسیار سخت است چرا که تنها ژاپن، کره جنوبی و استرالیا به خاطر داشتن بازیکنانی در اروپا در سطح بالایی قرار دارند.
    کی روش هنگام آغاز کارش در ایران می خواست همه چیز به بهترین نحو ممکن در خدمت تیم او باشد. هدفی که نهایتا علیرغم مشکلات مختلفی که در سر راه او بود، به آن رسید:" فدراسیون فوتبال و رئیس جمهور ایران کمک زیادی به تیم ملی کردند. آنها برای تیم ملی هواپیمای چارتر گرفتند تا پیروزی های ما شروع شود. در حالیکه کشوری مثل قطر به عنوان یکی از حریفان ایران، بهترین خطوط هوایی دنیا را در اختیار دارد ما مجبور بودیم مثل مسافران معمولی به کشورهای دیگر برویم و طبیعتا چنین مسائلی، روی عملکرد تیم تاثیر می گذارد.
    در ادامه این گزارش به نتایج ایران در دور اول مرحله انتخابی جام جهانی اشاره شده و اینکه کمبود بازیکن با تجربه بین المللی در تیم ملی باعث شد تا کی روش سراغ بازیکنان ایرانی الاصلی برود که در کشورهای اروپایی زندگی می کنند.
    یکی از این بازیکنان رضا قوچان نژاد بود. سرمربی تیم ملی در مورد او می گوید:" دوست دارم عملکرد بازیکن را از نزدیک ببینم. 30 دقیقه بازی گوچی را دیدم و همین برای دعوت او به تیم ملی کافی بود"
    کی روش درباره هدف ایران در جام جهانی می گوید:" ما هر کاری انجام می دهیم تا از گروهمان صعود می کنیم. مردم می گویند که هدف ما دست نیافتنی است اما ما باید هدف داشته باشیم.

نیمه حرفه ای
    رحماني: کسي باور نمي‌کرد به جام‌جهاني بروم

بختيار رحماني اظهار کرد: پيش از اين هم به اين که مسافر جام‌جهاني شوم، اميدوار بودم ولي شايد در اين مقطع کسي باور نمي‌کرد که بختيار به جام جهاني برود. واقعا در اردوهايي که داشتيم خودم را به آقاي کي‌روش اثبات کردم و توانايي‌هايم را به او نشان دادم و خدا را شکر که جواب هم داد.

به نقل از ايسنا، کاپيتان تيم فوتبال فولاد خوزستان خاطرنشان‌ کرد: تيم‌ ملي واقعا آماده است و مرز دوندگي بازيکنان در هر بازي به 10، 11 کيلومتر رسيده است که اين مي‌تواند خيلي به ما کمک کند. مطمئن هستم طي چند روز باقي‌مانده، کي‌روش با دستياراني که دارد، مي‌تواند اين دوندگي را بيشتر کند و اميدوارم که به اين صورت هم شود. به مردم ايران اطمينان مي‌دهم که در برزيل هم بتوانيم خيلي خوب بازي و نتايج خوبي را هم کسب کنيم.

رحماني با بيان اين که عوامل بسياري باعث شد که جزو ليست نهايي تيم‌ ملي قرار بگيرد، عنوان کرد: اصالتا کرد هستم و شنيدم که همه مردم در تمام مساجد جامعي که اطراف کرمانشاه است، براي اينکه من مسافر جام‌جهاني شوم، دعا کردند که واقعا از آنها تشکر مي‌کنم. همچنين از رسانه‌ها قدرداني مي‌کنم. از تمام مربيانم که در راس آنها حسين فرکي قرار دارد هم قدرداني مي‌کنم و دست او را مي‌بوسم.

وي در پايان درباره اين که گفته مي‌شود قصد رفتن به استقلال تهران را دارد، گفت: فقط گفته بودم که استقلالي هستم. از هيچ تيمي پيشنهاد ندارم و نگفته بودم که در استقلال بازي مي‌کنم. اولويت من در ايران حضور در فولاد است. هنوز با اين باشگاه قرارداد دارم و اگر استقلالي‌ها هم من را مي‌خواهند بايد با خود باشگاه مذاکره کنند که مطمئن هستم باشگاه نيز مخالفت مي‌کند.

حرفه ای
    نشریه ساندی تایمز انگلیس با اعلام اینکه مدارک جدیدی در پرداخت رشوه از سوی قطر به دست آورده اعلام کرده ممکن است میزبانی از این کشور آسیایی گرفته شود.

پس از آنکه مدارک جدیدی در مورد پرداخت رشوه قطری‌ها به خاطر گرفتن میزبانی جام جهانی 2022 منتشر شد، اظهارات تازه‌ای در مورد گرفته‌ شدن میزبانی از قطری‌ها نیز به گوش رسید.

صبح امروز (یکشنبه) نشریه ساندی تایمز فاش کرده مدارک و اسنادی که شامل ایمیل، نامه و انتقال پول از حساب‌های بانکی است دریافت کرده که نشان می‌دهد محمد بن همام در مجموع 3.6 میلیون یورو به خاطر حمایت از کشور قطر جهت دریافت میزبانی جام جهانی 2022 رشوه پرداخت کرده است.

گفته می‌شود این مرد 65 ساله درست یک سال پیش از آنکه میزبان جام جهانی 2022 اعلام شود با بسیاری از روسای فدراسیون‌های فوتبال کشور مختلف در قطر دیدار کرده و با آنها در این زمینه رایزنی کرده است.

ساندی تایمز همچنین نوشته ایمیل‌هایی را جمع آوری کرده که بن همام به روسای برخی از فدراسیون‌های فوتبال در آفریقا پول داده تا رای آنها را برای گرفتن امتیاز میزبانی قطر بخرد.

در هر حال بسیاری از کسانی که در این زمینه حق رای نداشته‌اند بر این باور هستند که استراتژی بن همام فقط برای جلب حمایت از قطر برای کسب میزبانی جام جهانی بوده تا بتواند روی کمیته اجرایی فیفا و کسانی که حق رای دارند تاثیر بگذارد.

در این زمینه قطری‌ها انجام هرگونه کار غیر قانونی را رد کرده و اعلام کردند بن همام هیچ نقش رسمی در ارائه پیشنهاد برای کسب میزبانی جام جهانی نداشته است.

سپ بلاتر، رییس فیفا نیز چندی پیش اعلام کرده بود دادن میزبانی به قطر به خاطر وجود گرمای فراوان در زمان برگزاری این رقابت‌ها کاری اشتباه بوده است.

14. 3 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 17 از 26 نخستنخست ... 71516171819 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)