ی تاپیک معرفی فیلمایی که دیدیم بزارید بیایم شرکت کنیم![]()
ی تاپیک معرفی فیلمایی که دیدیم بزارید بیایم شرکت کنیم![]()
خب رسیدیم به تخصص من:
تفاوت این دو تا کیفیت توی سایز نیست... تفاوت اصلی این دو تا توی بیت ریت (bitrate) ویدیو هست... بیت ریت بالاتر باعث میشه توی یه بازه زمانی ثابت (1 ثانیه) شما مقدار جزئیات بیشتری دیده میشه... خب در نهایت اگه بخوام ساده بگم اون حجم بالاترها باعث میشه به ویژه توی صحنه های تاریک تر و صحنه های سریع مثل صحنه های اکشن و زد و خورد فیلم جزئیات و وضوح بیشتری دیده بشه... علاوه بر این جزئیات ریزتری هم توی تصویر دیده میشه مثل جزئیات صورت بازیگرها یا از این چیزها... ولی همونطور که بچه ها گفتن این جزئیات توی سایزهای بیشتر، خیلی بیشتر مشخصه... مثلا روی صفحه مانیتور 17 تا 20 اینچ عملا تفاوت خیلی خیلی زیادی نداره... نه اینکه اصلا نداره ولی اونقدری که تفاوت توی مثلا 40 یا 45 یا 56 اینچ زیادتره، اونجا زیاد نیست... یعنی هر چی سایز تلویزیون بالاتر، جزئیات بیشتر و تفاوت محسوس تر
حسین زده میرزو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همینا اسفاده می کنم
720pDVDRIP:
EXPRESSLEECH:
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)