من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه صد بار تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه
من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه صد بار تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
نمیشه بی تو بمونم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دلتنگی مضاعف یعنی
غروب باشد و
دلتنگی باشد و
او نباشد
و تو جای او هم
به تماشای غروب نشسته باشی
آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن....
در من ابراهیمیست که هرشب
اسماعیلش را ذبح میکند
و خدایی
که معجزه از یادش رفتهاست
رنگـــ ِ چشمـــت را نمی دانمــ به جان ِ مادرمــ
بس که مــن را دیدی و ســر را به زیر انداختـــی !
با «یکی بود یکی نبود»
شروع میشود این قصه
با یکی ماند یکی نماند، تمام
یکی، من بودم یا تو
مهم نیست
مهم قصهای است
که تمام میشود...
...
رودها به دریاها میریزند
دریاها به اقیانوسها
من اما هنوز شبها به تو فکر میکنم و
اشکها به گونهها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)