صفحه 21 از 61 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 201 به 210 از 604

موضوع: سیاوش قمیشی | آهنگ جدید " جوونه " منتشر شد ...

کاربر جدید
    باز هم یه اثر فوق العاده دیگه از سلطان موسیقی پاپ ایران استاد سیاوش قمیشی... کار بسیار باکلاس و بی نظیری شده... ترانه این کار خیلی پرمحتوا و گیراست... ملودی های استاد هم جای خود داره... اما نقطه ی اوج این تراک تنظیم بسیار عالی "الیاس شبرزاد" این بار در ژانر راک هست که حسابی یه تلفیقی از کارهای ماندگار قدیمی استاد با کارهای جدیدش هست... استفاده از ساز سه تار واقعآ کار زیبایی از الیاس شیرزاد هست... همونطور که تو تراک تردید بعد از چندین سال در تنظیم کارهای استاد قمیشی صدای ساز ویولن رو شنیدیم... بدون غرض ورزی و منصفانه اگه بخوایم به این آهنگ گوش کنیم یه شاهکار در نوع خودش... الیاس شیرزاد هم یه تنه جای خالی اروین خاچیکیان و استیو مک کرام تو تنظیمای استاد برای نسل امروزی با این سبک های جدید موسیقیایی پر کرده... آیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــنــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــده

کاربر جدید
    باز هم یه اثر فوق العاده دیگه از سلطان موسیقی پاپ ایران استاد سیاوش قمیشی... کار بسیار باکلاس و بی نظیری شده... ترانه این کار خیلی پرمحتوا و گیراست... ملودی های استاد هم جای خود داره... اما نقطه ی اوج این تراک تنظیم بسیار عالی "الیاس شبرزاد" این بار در ژانر راک هست که حسابی یه تلفیقی از کارهای ماندگار قدیمی استاد با کارهای جدیدش هست... استفاده از ساز سه تار واقعآ کار زیبایی از الیاس شیرزاد هست... همونطور که تو تراک تردید بعد از چندین سال در تنظیم کارهای استاد قمیشی صدای ساز ویولن رو شنیدیم... بدون غرض ورزی و منصفانه اگه بخوایم به این آهنگ گوش کنیم می تونیم یه شاهکار بهش بگیم... الیاس شیرزاد هم یه تنه جای خالی اروین خاچیکیان و استیو مک کرام تو تنظیمای استاد برای نسل امروزی با این سبک های جدید موسیقیایی پر کرده... کارگردانی کوجی هم که دیگه خود دوستان می دونن چطوریه...!!! آیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــنــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــده

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط mrrko نمایش پست ها
    باز هم یه اثر فوق العاده دیگه از سلطان موسیقی پاپ ایران استاد سیاوش قمیشی... کار بسیار باکلاس و بی نظیری شده... ترانه این کار خیلی پرمحتوا و گیراست... ملودی های استاد هم جای خود داره... اما نقطه ی اوج این تراک تنظیم بسیار عالی "الیاس شبرزاد" این بار در ژانر راک هست که حسابی یه تلفیقی از کارهای ماندگار قدیمی استاد با کارهای جدیدش هست... استفاده از ساز سه تار واقعآ کار زیبایی از الیاس شیرزاد هست... همونطور که تو تراک تردید بعد از چندین سال در تنظیم کارهای استاد قمیشی صدای ساز ویولن رو شنیدیم... بدون غرض ورزی و منصفانه اگه بخوایم به این آهنگ گوش کنیم یه شاهکار در نوع خودش... الیاس شیرزاد هم یه تنه جای خالی اروین خاچیکیان و استیو مک کرام تو تنظیمای استاد برای نسل امروزی با این سبک های جدید موسیقیایی پر کرده... آیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــنــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــده
    مطمئنی که آینده رو گوش دادی و مثلا بی سرزمین تر از باد گوش ندادی ؟
    من خودم طرفدار همیشگی استادم ولی این آهنگ زیاد خوب نبود و کار متوسطی رو شنیدیم

ehsan1361
    Guest

نیمه فعال
    به نظر من یک ریتم خوب رو از سیاوش شنیدیم البته مدرن شدش رو.
    کارا باید رو به جدید شدن برن و باید هر چیزی رو تست کنن بخواد همیشه بی سرزمین تر از باد باشه و یا مزرعه باشه و یا تاک باشه که نمیشه.
    اینم یه اهنک استثنایی دیگه ازسیاوش تو یک سبک جدید از سیاوش هستش.
    به دل من نشست مخصوصا قسمت ایندش...
    و مدل خوندن سیاوش تو مایه های یه سری از کارهای قدیمیش هستش که من خیلی بهم چسبید.
    رفت تو ماشین با صدای خف بریم تو جاده.
    از نظر من عالی بود.
    سیاوش .
    من حالی بردم اساسی مخصوصا با ریتم سه تارش یا هر جی که هستش.
    اللخصوص شعر.
    اسیرتم سیاوش.
    ویرایش توسط hossain : 06-08-2014 در ساعت 12:10 AM
    به نام خالق استاد سیاوش
    تردید شاهکاری دیگه در کارنامه استاد
    آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
    زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت
    وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه
    از خودت پاشو ، خودت با شو سفر کن با خودت
    هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه
    شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
    یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین
    یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت

♫♫♫
    سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
    سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
    از پل تردید با قلبت گذر کن باخودت
    تنها موندی با خودت با دشمنت با دوستت
    آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
    ♫♫♫
    دوست دارم سیاوش

حرفه ای
    به نظرم اگه آهنگ با یه ملودی آروم خونده میشد خیلی بهتر در میامد ... نمیدونم چرا کلا با آهنگ های آروم بیشتر ارتباط برقرار میکنم

فوق حرفه ای
    ملودی و وکال واقعا جذاب بود کار نویی بود
    ترانه هم خوبه ولی ترانه تردید بهتر بود
    تنظیم هم در کل بد نبود
    خلوت بودن تنظیم به ما اجازه میده بیشتر به زیبایی وکال و ملودی پی ببریم
    اگه شلوغش میکرد جالب نمیشد
    در کل الیاس شیرزاد در حد سیاوش نیست
    اون خانوم تو ویدئو فک کنم همسر سیاوش هست
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

8. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    این نور های رنگی که هی وسط تصویر هی میره و میاد منو یاد این فیلم های عروسی قدیمی انداخت ... فقط کم مونده دو تا تخم مرغ بذاره که بگه پیوندتان مبارک

کاربر جدید
    شعر به سبک سیاوش می خورد ولی این اهنگ و تنظیم به شعر نمی خورد از سیاوش قمیشی که استاد اهنگ سازی هست بعید بود همچین اهنگی رو شعر بزاره

کوجی هم 30 ساله کار کارگردانی میکنه فقط یک کار تکراری انجام می دهد نو اوری صفر

حرفه ای
    دندون من هم مثل دندون سیاوش جلوش یه دندون کج داره

صفحه 21 از 61 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)