هيچ اميدي نيست
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران سیاوش عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط baradar-jan : 05-18-2015 در ساعت 12:17 AM
سلام دوستان...
میگن استاد قمیشی 2تا کار آماده کرده یکی با تنظیم یار همیشگی لس آنجلسی اش "خشایار احمدیه" و یکی دیگه هم با یار ترنس میکر محبوب داخل کشورش "الیاس شیرزاد" هست...
باید ببینیم کدومو پخش می کنه...
(کارهای الیاس شیرزاد برای استاد قمیشی هیت ترن)
Juninho Pernambucano : The Master Of Free Kicks
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
آهنگ جدید سیاوش عزیز به نام پوچ به زودی از رادیو جوان به همراه ویدیو
پوچ
ترانه : احسان شعاریان
ملودی : سیاوش قمیشی
تنظیم : بهروز لطفی پور
کارگردان : الک کارتیو
قابل توجه اون آقا که میاد از اینجا خبر میبره :
امیدوارم متوجه اشتباهت شده باشی و هر چیزی رو به زبون نیاری ! من چهار پنج ساله دارم اینجا خبر میزنم و نمیخوام بگم همه خبرها درست بوده ولی بیشتر خبرها درست بوده ( میتونی خبرهایی که من اینجا زدم رو بری بخونی و میدونم که خوندی ) پس اینقد جری جری نگو واسه من ! واقعاً حیف استاد که امثال تو شدن ... تو میری 18 اردیبهشت عکسی رو که مربوط به فروردین بوده میزنی : تمرین برای ضبط تک اهنگ جدیدبعد 10 روز بعدش کامینگ سون میاد و بازم از رو نمیری ! واقعاً متاسفم برات که یکم شعور نداری ! خوب من الان خبرایی که زدم درست بوده چیزی عایدم شده ؟؟!! میتونی بری بپرسی ...
پس یکم ادب داشته باش ! موندم رو چه حسابی تو رو گذاشتن ...
در ضمن من دارم میرم و اینجا دیگه خبری نمیزنم ! ببینم تو از کجا میخوای خبر بیاریحامد و ...
اینقدم خاچاطور خاچاطور واسه من نکن ، باهاش در ارتباطم
آخرین پُست تو این تاپیک ، البته اگه پاک نشه
یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)