استارت موزیک ویدئوی جدید ...
استارت موزیک ویدئوی جدید ...
آهنگ و موزیک ویدئوی جدید بعد از نوروز !!!
فوری :
منتظر سورپرایزای سیاوش باشید !! سیاوش بالاخره برای همکاری با خواننده های دیگه اوکی داد ( علاوه بر ابی ) و در آینده شاهد این همکاری خواهیم بود ( آهنگسازی و فیت ) سال 95 سورپرایز خواهید شد ...
در مورد موزیک ویدئو با توجه به طولانی شدن روند ساخت ( فیلمبرداری و ادیت ) احتمالاً در نیمه ی خرداد شاهد پخش خواهیم بود !!!
گوگوش در گفتگو با رادیوفردا از دیدار با سیاوش قمیشی و همکاری احتمالی با او خبر داد:از هنرمندان دیگر چطور؟ میبینیدشان؟ دور همی وجود دارد مثل گذشتهها؟
نه متاسفانه اینقدر همه گرفتارند و همه از هم دورند. ولی تا آنجا که امکانش هست بیشتر تلفنی با دوستان و همکارانم که از قدیم میشناسم در ارتباطم.
قاعدتا این برای مردم جذاب است، فکر نکنید فضولم. ولی میپرسم چه کسانی بیشتر به شما نزدیکند...؟
کسانی که با آنها دوستی قدیمی داشتم زیاد نیستند. در واقع کسی نمانده. با ابی عزیز که تا پارسال همکاری خوبی داشتیم. توری که نوستالژی را با هم اجرا کردیم کم و بیش از حال هم خبر داریم. داریوش عزیز را سه چهار سالی است به خاطر گرفتاریهای خودشان و خودم اطلاع مستقیمی ازشان ندارم. ولی شهرام شپ پره را ازش خبر دارم. بیشتر با مارتیک در ارتباط هستم که اتفاقا شاید یک کار مشترکی با مارتیک داشته باشم. و همین. واقعا نیستند کسانی که بتوانیم با هم بنشینیم. چرا، سیاوش قمیشی را دیدم که خیلی خوشحال شدم بعد از سالها.
از سیاوش قمیشی نمیخواهید کاری بخوانید؟ یکی از آهنگسازهایی است که کارهایش معمولا جزو کارهایی است که همیشه در بازار فراگیر میشود. با ابی هم یک آلبوم موفق داشت مثل ستارههای سربی؟
بله. من طرفدار پروپا قرص کارهای سیاوش هستم. البته قول به هم دادیم با هم کار کنیم. او بیشتر به من قول داده. ولی حالا بگذار صدای مرا بشنود. یک کمی تنبل است. به کسی نگویید ها، تنبل است!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تور جهانی استاد سیاوش قمیشی در سال ۲۰۱۶ :
امروز برنامه جدید کنسرت های سیاوش قمیشی از سوی تیم مدیریت ایشان اعلام شد که علاوه بر برنامه های قبلی که قبل از نوروز ۹۵ اعلام شد و ۳ کنسرت از آن که در کشورهای ترکیه و قبرس بود به پایان رسید . و اما سیاوش قمیشی در تاریخ ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۶ مصادف با شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ در کشور آلمان شهر فراکفورت بر روی صحنه باشکوه و مجلل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حاضر خواهد شد در این کنسرت دیجی پوریا و دیجی آرش نیز قبل و بعد از کنسرت استاد برنامه ی خود را اجرا خواهند کرد .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]درب ها رأس ساعت ۸ شب باز خواهند شد و ساعت ۹ شب برنامه آغاز خواهد شد .خرید اینترنتی بلیط در زمان مقرر از سایت : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شماره های خرید بلیط :۴۹۱۵۷۸۳۹۹۹۹۱۳+۴۹۱۵۲۱۱۲۲۲۱۰۰+۴۹۱۷۹۸۸۰۵۰۱۴+سپس سیاوش قمیشی عزیز در تاریخ ۱۷ سپنامبر ۲۰۱۶ مصادف با شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ مجددا در آلمان و اینار در شهر هامبورگ بر روی صحنه سالن مجلل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به اجرای برنامه ی خود خواهد پرداخت و دیجی پوریا نیز در شروع کنسرت برنامه ی خود را اجرا خواهد کرد .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]درب ها رأس ساعت ۸ شب باز خواهند شد و ساعت ۹:۳۰ برنامه آغاز خواهد شدخرید اینترنتی بلیط در زمان مقرر از سایت : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شماره های خرید بلیط : ۰۱۷۴۴۰۸۸۵۶۲۰۱۷۶۲۸۳۶۲۴۷۹۰۱۷۹۸۸۰۵۰۱۴در ادامه برنامه های سیاوش قمیشی در کشورهای جهان ایشان در کشور انگلستان شهر لندن ، کشور سوئد ، کشور ترکیه و کشور قبرس بر روی صحنه خواهد رفت و خبر خوب برای دوستانی که از کنسرت های نوروزی سیاوش قمیشی در قبرس و ترکیه جا مانده اند حضور دوباره ایشان در این دو کشور است
کار در استودیو خشایار احمدیه تنظیم کننده/ آهنگساز : سیاوش قمیشی / خواننده : عارف
دوستان کسی هست البوم کاور یا پوستر(ترجیحا البوم کاور) استاد قمیشی رو داشته باشه-در ابعاد بزرگ- برا رو دیوار اتاق خوام.ممنون میشم ...اگه دارید و می تونید راهنمایی کنید دریغ نکنید.
ویرایش توسط magnum : 05-20-2016 در ساعت 11:44 AM
احسا ن جان آهنگسازی و دو صدایی منظورتوت برای گوگوش و عارف هست منظورتون؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)