نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s ولی به هر حال به نظر میاد خیلی بازی فاخری باشه از چه لحاظ
نوشته اصلی توسط yaran از چه لحاظ به نظر من بهترین بازی تو سبک وسترنه تو یوتیوب گیم پلی بازی رو دیدم گرافیکش عالی بود 100 میلیون دلار هزینه ساخت بازی شده
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s به نظر من بهترین بازی تو سبک وسترنه تو یوتیوب گیم پلی بازی رو دیدم گرافیکش عالی بود 100 میلیون دلار هزینه ساخت بازی شده 100 میلیون دلار؟
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s به نظر من بهترین بازی تو سبک وسترنه تو یوتیوب گیم پلی بازی رو دیدم گرافیکش عالی بود 100 میلیون دلار هزینه ساخت بازی شده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط -AMIR- 100 میلیون دلار؟
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s سیستمتو مینویسی ببینم چیه
نوشته اصلی توسط yaran سیستمتو مینویسی ببینم چیه خیلی پایینه مال چند سال پیشه باید عوضش کنم منتظرم این دیوثـا توافق کنن دلار بیاد پایین برم یه gaming PC بخرم
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s خیلی پایینه مال چند سال پیشه باید عوضش کنم منتظرم این دیوثـا توافق کنن دلار بیاد پایین برم یه gaming PC بخرم دلار بالا نره پایین اومدنش پیشکش به انتظار اینجور چیزا وایسی ضرر میکنی مطمئن باش دلار پایین نمیاد و قیمتها هم فرق زیادی نمیکنن
نوشته اصلی توسط yaran دلار بالا نره پایین اومدنش پیشکش به انتظار اینجور چیزا وایسی ضرر میکنی مطمئن باش دلار پایین نمیاد و قیمتها هم فرق زیادی نمیکنن مگه الکیه دلار نیاد پایین مردم میان پایین
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s مگه الکیه دلار نیاد پایین مردم میان پایین ای بابا چنان خا+یه های مردمو کشیدن کسی چیزی نمیگه...خیلی ساده ای
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن