مبین نت...2مگ... تازگیا قطعیش زیاد شده امیدوارم مقطعی باشه باز خوب بشه
مبین نت...2مگ... تازگیا قطعیش زیاد شده امیدوارم مقطعی باشه باز خوب بشه
پارس انلاین
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
آسیاتک / اینترنت 1 مگ/ 6 گیگ / ماهانه 26000 چوق
ضمناً از این دوستمون که سرعت دانلودش 96 مگ بود خواهش میشه تشریف بیارن یه توضیحی بدن نه در مورد اینکه اینترنتشون رو از چه شرکتی میگیرن بلکه بیان و یه رابطه منطقی بین اعداد 96 و 18 و 30 برقرار کنن ما هم این وسط یه فیضی ببریم.
قبلاً از مساعدت ایشون کمال سپاس و قدردانی را دارم.
دوستان همه کار بلد هستن , اما گفتم یک توضیح مختصری بدم
میزان سرعت نت به خیلی معیارها بستگی داره و فقط معطوف به اینکه از چه شرکتی و چه سرعتی نت خریداری کردید نمیشه
به سیم کشی داخلی خط تلفن
به نحوه صحیح وصل کردن کابل مودم و سیم تلفن به نویزگیر
به زیر ساخت های مخابرات منطقه و شهر
به باز بودن پورت ها از طرف شرکت ارائه دهنده نت و مخابرات
به تعداده مشتری های نت در منطقه مخابراتی یعنی هر چی تو اون منطقه مخابراتی که هستید افراده بیشتری از نت استفاده کنند سرعت نت کم تر میشه و هر چی کمتر باشن سرعت نت بیشتر البته سر دوستانه ارائه دهنده نت کلاه نمیره این کارو میکنن چون نمیخوان مشتری های فعلیشونو از دست بدن برای همین سرعتاشونو بالاتر میبرند
در کل بهتره برای اینکه بدونید از چه شرکتی نت بخرید تو همون محل زندگی خودتون پرسو جو کنید که ببینید کدوم شرکت تو همون منطقه بهتره . چون دلیل نمیشه مثلا من تو تهران ، تو رسالت از یه شرکت نت داشته باشم بر فرض با سرعت ۵۱۲ با دانلود ۱ مگ اما یه دوست دیگه تو تهران از همون شرکت من همون ۵۱۲ رو داشته باشه اما دانلودش ۱ مگ باشه .
امیدوارم که به کارتون بیاد
این دفعه دیگه بی واسطه باید گفت یا خود خدا !
آقا! الان پارس آنلاین خودش رو داره جر میده واسه سرویس اینترنت 16 مگابیتی که داره ارائه میده که اگه این سرویس رو داشته باشی دیگه فوقش سرعت دانلودت کمی از 2 مگابایت بر ثانیه بیشتر بشه. الان شما سرعت دانلودت 96 مگابایت بر ثانیست که اگه این عدد رو ماکسیمم سرعتت در نظر بگیریم اون وقت 96 رو در 8 ضرب بفرما که میکنه عبارت 768. حالا شما بگو ISP هم Burst رو که چه عرض کنم، بابای Burst رو واسه شما باز بذاره.
با این اوصاف یعنی شما تو ایران اینترنت 768 مگابیت بر ثانیه داری؟
بیخیال داداش
شاتل - نامحدود -128 ART1
ماهیانه 30 هزار تومن
![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز ، منم شاتل دارم با سرعت 1مگ و سرعت دانلودم مثل شماس
مطمئنی سرعت خریداری شده توسط شما 128 هست؟
بعد نوشتی نامحدود !! واقعا نامحدود هست
تا حالا بالای 100گیگ در ماه دانلود داشتی؟
چون خودمم ک واسه خرید رفتم دفتر فروششون همینو بهم گفتن،بعد منم ازشون پرسیدم میتونم بالای 100گیگ در ماه دانلود داشته باشم،ک بهم گفت نه حداکثر 60 گیگ در ماه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)