آقا جان ممنون
میشه رمز فایل زیپ و بدید
سلام اقا این رمز فایل زیپ دیتا ایرانسل شماره ۹۳۶چنده تشکر
با اجازه استوک عزیز من مجدد دیتابیس ایرانسل رو آپ کردم که ایشونم دوباره تو زحمت نیوفتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Bakhtafarid : 10-05-2015 در ساعت 10:01 AM
سلام با تشکر از زحمات گران بهاتون
لطفا رمز فایل زیپ938 رو بزارید![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوست عزیز اکه امکانش هست این برنامه رو بزار خیلی بهش احتیاج دارم با تشکر
سورپرایز مخصوص طرفداران بازی کلش آو کلنزنمایش تله های مخفی در بازی کلش بدون XMOD
با این ترفند نیروهای کمتری را در حملات از دست می دهید!نیازمند به روتمخصوص کابران بخش VIP+این روش بر روی آخرین نسخه بازی کلش تست شده و بر روی گوشی های اندروی و بلواستکس قابل انجام است. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)