لطفا تبلیغات تلگرام رو هم آپلود کنید.مرسی
آقا من یه تشکر اساسی ازت میکنم بخاطر همه زحماتت و خصوصا این یکی
این خنده هایی که امشب مادرم و پدرم کردن رو مدیون توام و سازنده این برنامه
به همه هم پیشنهاد میکنم اینو دانلود کنن و کلی بخنده, کیون لق ویروس و کلشو بقیه برنامه ها
فقط اونقدر بخندین تو چشماتون اشک جمع بشه, دلم درد گرفت از بس خندیدم
انواع تغییر صداهای طنز(بز-بچه-کمبود باطری-بلندگویی-بارانی و الی ....)
آقا تشکر که هیچی, صدتا هم که پا بوسیت کنم کمه, دمت گرم گرم گرم![]()
اقا دمت گرم بابت برنامه هایی که قرار میدی.اگر امکانش هست برنامه هک بازار هم بزار.
من دنبال برنامه oxyd wifi هستم اگه بتونی اینم بزاری ممنون میشم
عالی بود مرسی از زحماتتون. بی صبرانه منتظر دیتابس ایرانسل هستم باتشکر
لینکش ک کار نمیکنه این دیتا بیس شماره های ایرانسل .. اگه میشه باز بزار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نرم افزار ها به درستی استفاده کنید هر گونه مشکل احتمالی به عهده خودتون هست
به اسرار دوستان 3 پیش شماره قرار گرفت
موفق باشید.
گزینه تشکر پایین پست استفاده کنید تا پیش شماره های بعدی خدانگهدار
ویرایش توسط stock : 09-06-2015 در ساعت 05:11 PM
! NADER, 71shahrokh, aliniceboy, aliskh, amlash, Bakhtafarid, bargh3faz, chiakav, dashsaeed, devilived, ehsan999, EhsanDll, ellis, Galaxy9191, H A M I D, hamed200753, Hare hr, i3eta, iranaryaee, Javad.Enjoy, logon, l_SAVALAN_l, mahdi, MaMaTiR, mazar246, MilaNO, milladd, mohammadadim, Mohsen.N, mohsen13690423, mohsenjuve2014, mojtaba_007, mokhche, mooshi, morteza008, no one, pirooziran, rahim68, s6sami, SAB3R, saeedmi467, saleh1000, soroushboss, vangelis, YAS, yazdansa, zlatan1373
سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنهمیشه در مورد این پیش شماره ی توضیحی بدین تا دانلود کنیمبه چه کاری میاداگه لطف کنید ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)