[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط stock : 09-06-2015 در ساعت 05:12 PM
فارسى ساز برنامه هاى APK
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ۲,۹۹۹ تومان
قبل از خرید میتوانید ویدیو فارسی ساز برنامه های اندروید را در آپارات مشاهده نمایید![]()
![]()
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*برترین برنامه ى ویرایشگر و فارسى ساز نرم افزارهاى اندروید و مدیریت حرفه ای پرونده ها*
1. یک ابزار قدرتمند جهت ترجمه و ویرایش انواع فایل هاى APK به زبان شیرین ایرانى
هر برنامه ایى که دوست دارى با زبان فارسى ترجمه کن نیازى به آشنایى برنامه نویسى ندارى کاملا اتوماتیک و حرفه ایى
و اما
سلام عذر میخوام دیر پاسخ دادم
الان بدون احتیاج به کد فعالسازی برنامه + اموزش براتوت میذارم همونی که توی
تلویزیون تبلیغ میکنن
مترجم سخنگوی همراه ویرا
مخصوص گوشی موبایل و تبلت برای سفر
مترجم سخنگوی همراه ویرا با 50 هزار جمله مهم کاربردی در سفر بصورت پیش فرض شامل زبانهای انگلیسی، فارسی، روسی، چینی، تایلندی،ایتالیایی، عربی، فرانسوی، ارمنی، هندی و ترکی(آفلاین بدون نیاز به اینترنت) و 19 زبان پر کاربرد دنیا (آنلاین با استفاده از اینترنت) می باشد.
توجه.جهت خرید و نصب آسان بر روی موبایل وتبلت با شماره گیری #2020*724* از طریق تلفن همراه خود اقدام نمایید.
خودم نصب کردم تست شده است
قیمت 50/000 تومان
و
ویرایش توسط stock : 09-06-2015 در ساعت 07:40 PM
! NADER, akila, AMIRKATLER, andy777, asb1, Bakhtafarid, bargh3faz, bking, demi72, dler, ehsan999, EhsanDll, ellis, hamed1354, Hare hr, hojjatmc, iranaryaee, iwarjo, javad, Javad.Enjoy, l_SAVALAN_l, mahdi, maki, mazar246, mmzz91, mohammadadim, mohsen13690423, morteza008, pirooziran, rahim68, SAB3R, YAS
من 937 دانلود کردم از زیپ میخوام خارج کنم پسورد میخواد؟
ویرایش توسط stock : 09-06-2015 در ساعت 07:15 PM
خدمت شما نسخه پرمیوم و کرک شده
من خودم قبلا برنامه های پولی کافه بازار رو کرک می کردم می ذاشتم اینجا اگه می تونی از کافه بازار بذار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)