صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567
نمایش نتایج: از 61 به 69 از 69

موضوع: دلالی مخابرات....................

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط میتی کومان نمایش پست ها
    اقا پس شما میگین چه خاکی تو سرمون بریزیم
    کمپین خودرو زیرو

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3ooti نمایش پست ها
    مخلصم داداش
    ببین داداشم اینترنت تو هر شهری فرق میکنه بستگی داره من تو مازندران هستم آسیاتک نسبت به بقیه شرکت ها بهتره من پارس آنلاین کار کردم شاتل کار کردم مخابرات کار کردم واسه من دانلود شبانه رایگان مهم هستش با سرعت اینترنت بالا بدون قطعی. چون شب فیلم و سریال دانلود میکنم واسه آرشیو فیلم و سریالم و همچنین بازی های آنلاین انجام میدم World Of Warcraft واس خاطر همین سرعت بدون قطعی و بدون لگ برام خیلی مهم هستش اون کسانی که بازی کرده باشن میفهمن منظورم رو. انصافا آسیاتک تو شهرمون خیلی خوب هستش ماهی 45 تومان دارم هزینه میکنم واقعا هم راضی هستم. باید از چند تا کافی نتی یا گیم نتی یا از رفیقات بپرسی نتی که دارن چی هستش راضی هستن باهاش و... بعد بگیر. البته یه جور دیگه هم میتونی ردیفش کنی اونم اینه که آسیاتک بگیر یک ماهه ببین اگه خوب بودش تمدیدش کن اگه خوب نبودش برو یه شرکت دیگه
    بابت محدودیت دانلودم اینم بگم در صورتی که بتونی 10 گیگ ترافیک بخری دانلود شبانه ات رایگان میشه اونم از ساعت 2 شب تا 8 صبح. خوب شد پرسیدی بهت بگم باز فردا به ما فحش ندی چرا نگفتی
    پ.ن: آسیاتک دو سال هستش که جز برترین سرویس دهنده های تو ایران شده
    کوچیکت فریبرز
    نوکرتم داداش دمت گرم استفاده کردیم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط alinafas نمایش پست ها
    بزودی اسیاتک هم قراره برداره شبانه رایگان رو و اگه هر اینترنتی دارین الکی تعویضش نکنین.من نمایندگی اسیاتک دارم.
    اتفاقا چند روز پیش رفته بودم آسیاتک با مدیرش صحبت کردم گفتش فعلا همچین دستوری به ما ندادن حالا نمیدونم فردا برم بپرسم نکنه قراره بترکونن ما رو

کاربر جدید
    چند روز پیش در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، از تصمیم مدیران مخابرات استان تهران برای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، خبر دادیم. امروز این شرکت به صورت رسمی از آغاز کمپین شگفت انگیز خود به منظور رسیدن به هدف یاد شده خبر داده است.
    مخابرات با اجرای این طرح قصد دارد با کاهش کاربران نامحدود بتواند کیفیت سرویس های ADSL خود در مناطق مختلف را بهبود ببخشد.
    برای اطلاع از این کمپین و تعرفه های سرویس های مختلف، در ادامه همراه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بمانید.
    محمدرضا بیدخام، معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود مخابرات می توانند با همان تعرفه قبلی، در این کمپین شرکت نمایند.
    وی از جمله مزایای این کمپین را افزایش سرعت پهنای باند به ۲ یا ۴ برابر سرعت فعلی، حجم دانلود رایگان و اضافی ماهیانه و دانلود شبانه رایگان برای سرویس های ستاره دار اعلام کرد.
    بید خام توضیح داد: هزینه های خدمات ارائه شده به صورت پس پرداخت (Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت می شود. همچنین کاربران، هزینه ترافیک اضافی را نیز به صورت Postpaid که بر روی قبوض تلفن ثابتشان اعلام می گردد، پرداخت کنند.
    معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به کمپین شگفت انگیز وجود ندارد، گفت: مشترکین علاوه بر مراجعه حضوری به مراکز مخابراتی می توانند از طریق سامانه ۲۰۲۰ و یا سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نسبت به خریداری سرویس های کمپین مذکور اقدام کنند.
    تعرفه خدمات و تعرفه خرید حجم اضافه در جدول زیر آورده شده:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدیران مخابرات استان قصد دارند با اجرای این کمپین میزان حجم استفاده شده در شبکه اینترنت خود را کاهش داده و مدیریت کنند تا بتوانند، کیفیت نا مطلوب شان در برخی مناطق را بهبود بخشند. هدف نهایی این کار کاهش میزان نارضایتی کاربران اینترنت این شرکت و کم کردن جو روانی منفی شکل گرفته بر ضد سرویس های ADSL مخابرات در شبکه های اجتماعی است.
    به نظر شما مدیران مخابرات در رسیدن به هدف خود موفق خواهند بود؟

بیشتر بخوانید : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. 2 کاربر مقابل از mousa00 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

اخراجی
    یچه ها من مشکل رانژه شدن خط دارم خط تلفنم فیبر نورری مخابرات هیچ کاری نمیکنه که به کابل مسی تبدیل شه که بتونم از شرکت ها اینترنت بگیرم به نظرتون چی کار کنم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alinafas نمایش پست ها
    بزودی اسیاتک هم قراره برداره شبانه رایگان رو و اگه هر اینترنتی دارین الکی تعویضش نکنین.من نمایندگی اسیاتک دارم.
    من شنبه هفته پیش رفتم مخا تخلیه زدیم بعد رفتم آسیا تک نامحدود گرفتم 1ماه 67تومن باسرعت1مگ
    هنوز که هنوز وصل نکردن دیوسا
    کلا همه بسیج شدن برین به اعصاب ملت
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MORTEZA. نمایش پست ها
    یچه ها من مشکل رانژه شدن خط دارم خط تلفنم فیبر نورری مخابرات هیچ کاری نمیکنه که به کابل مسی تبدیل شه که بتونم از شرکت ها اینترنت بگیرم به نظرتون چی کار کنم
    چاره ای نیست مجبوری با مخابرات کنار بیای یا شرکتهای ارائه دهنده ی وایمکس و وایرلسو امتحان کنی...
    خط فیبر نوری در انحصار مخابراته و به زودی هم از این انحصار درنمیاد... درخواست تغییر خطم بدی باز میبرن رو سیستم فیبرنوری مگه اینکه آشنای گردن کلفت تو مخابرات داشته باشی.

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MORTEZA. نمایش پست ها
    تقریبا بگم ناممکن هست ولی پارتی داشته باشی فعلا که رو سیستم اونا هست منم از مخابرات دارم از اسیاتک هم میشه گرفت کاشکلی میشد عوض کرد ولی خوب همشون یکین به نظرم ولی مخابرات جدیدن خیلی پینگ تایمش رفته بالا کلا داغون شده ولی خوب پایداریش یکم بهتر شده ولی بسیار نا محسوس

نیمه فعال
    [QUOTE=aliwave;468659]
    این متنو مخابرات دولت محترم دو روزه که رو سایت گذاشته که از این به بعد مردم رو درست و حسابی بچاپن

خاک بر سرشون که اینترنت با این سرعت داغون و با هزینه زیاد به مردم میندازن

من خودم چند ساله که اینترنت مخابرات دارم ولی با این شرایط میرم پسش میدم چون دیگه دانلود شبانه فیلم و سریال به فنا

رفت.........واقعا متاسفم واسه این مسخره بازیا که هر روز سره مردم درمیارن واسه دزدی بیشتر.....

قابل توجه آن دسته از مشترکین گرامی که دارای دانلود شبانه رایگان میباشند

از ابتدای مهر ماه سال جاری(1394/07/01)مصرف شبانه تا سقف 8 گیگابایت رایگان بوده و مصرف ترافیک بیشتر

به ازای هرگیگابایت 16000ریال محاسبه خواهد شد .....

حالا بنظر شما کدوم شرکت بهتره؟پارس آنلاین ...شاتل...؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط اینترنتش شبا رایگان باشه دمتون گرم .....

[/Qدادا فقط آسیا تک ..فوق العادس..من خودم شبی 20 تا 28 گیگ دانلود دلرم البته با خرید ای پی های وی ای پی سایتها..بعدشم باید بری گزینه 512 چلچله 10 گیگ شب نامحدود بگیری...خیلی خیلی عالیه

11. کاربر مقابل از reza mehrpoor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)