دانلود تیزر:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود تیزر:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و ویدئوی جدید نیما >> به زودی ... ( آماده پخش )
2 خبرکاملا اختصاصی از سیاوش قمیشی:
1-همکاری دوباره بغما گلرویی باسیاوش قمیشی!!
شعر ازطرف سیاوش پذیرفته شده کار مظمون اجتماعی داره ..باید منتظر شاهکار بود
2-آلبوم سیاوش هم تاخیر خورده ... با صحبتی که من با مدیر برنامه های سیاوش و جری خاچاطوریان داشتم تمام توان گذاشته میشه که البوم تو پاییز ریلیز بشه...اگه خبری دیگه ای باشه همینجا میذارم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
مرتضی پاشایی _ قلبم رو تکراره
بزودی ....
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به زودی آلبوم دوم گروه پالت
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به زودی آلبوم مستقل بهروز پایگان (احتمالا بیکلام) با همکاری موزیسین های نامی دنیا
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
متاسفانه تا پایان سال 2014 آلبومی از طرف آونگ منتشر نمیشه و آلبوم استاد که احتمالا اسمش پاییزی هست احتمالا در ماه فوریه2015 ( بهمن ) منتشر میشه
تک آهنگ جدید استاد هم کلید خورده و استیج وان هم اسپانسر موزیک ویدئو و کوجی کارگردانش هست . احتمالا آخر ماه سپتامبر ( هفته ی اول مهر ماه ) ضبط موزیک ویدئو کلید میخوره و کریسمس 2015 یا نیمه ی اول دی ماه منتشر میشه
شنیده شده موزیک ویدئو به صورت سیاه سفید هست !! و کوجی باز هم از این تکنیک برای موزیک ویدئو استاد استفاده میکنه
اولین آلبوم «پژمان جمشیدی» منتشر می شود
«پژمان جمشیدی» که این روزها بیشتر به عنوان بازیگر و خواننده شناخته شده است، خبر از انتشار آلبوم موسیقی اش داد. این آلبوم که بیش از دو سال برای تهیه اش زمان گذاشته شده، اکنون در مرحله صدور مجوز قرار دارد تا به زودی و با تهیه کنندگی «علی اوجی» وارد بازار موسیقی کشور شود.
پژمان جمشیدی در این آلبوم با هنرمندانی چون سیروان خسروی، امیرعلیزاده، زانیار خسروی، پدرام کشتکار، فرشاد فارسی، بهنام رهنما و فریدون آسرایی و در بخش ترانه با زهرا عاملی، روزبه بمانی، هما سعادت، هانیه ترکان و عبدالجبار کاکایی همکاری داشته است.
وی پیش از این نیز چند قطعه منتشر کرده بود، اما به دلیل موفقیتش در بازی در سریال «پژمان» تصمیم بر توقف انتشار آلبومش را داشت.
گفتنی است آخرین قطعه منتشر شده از این خواننده «الهه نازم» نام دارد که با همراهی «محمدرضا هدایتی» تیتراژ برنامه «نبش جنت آباد» نیز بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)