شو نوروزی طپش و شرکت ترانه 1381 قسمت 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درود دوستان میخوام لینک های دانلود شو نوروزی طنین 1372 را که از کانال ویمو جانی براوو گرفته شده را اینجا بگذارم از اونجا که ویمو برخلاف یوتیوب گزینه دانلود بصورت پیشفرض وجود داره بعیده کسی مشکلی برای دانلود کردن شو از ویمو داشته باشه فقط چون ویمو هم مثل یوتیوب در ایران فیلتره برای وارد شدن لینک باید از فیلترشکن استفاده کنید
یک توضیح بدهم شو طنین در نوروز 1372 در ده نوار دو ساعته VHS و در مجموع بیست ساعت به بازار عرضه شد و در این شو بیش از صد هنرمند حضور داشتن
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت یک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت سوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت چهارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت پنجم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت ششم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هفتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هشتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت نهم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دهم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یک نکته بگم نوار دهم فقط یک ساعت اول شو موجوده و یک ساعت آخر شو در آرشیو جانی براوو نیست لطفا اگر کسی یک ساعت آخر شو را داره بگذاره تا آرشیو بیست ساعته کامل بشه. نوزده ساعت از شو نوروزی طنین 1372 تقدیم به بچه های موزیک باران
با تشکر از کامبیز عزیز بابت شوی طنین 1372... زیبا بود ... اگر داری و می تونی شوی های طنین بقیه سالها رو هم همانند همین شو اپ کن
درود بر شما من آپلود نکردم منبع من برای این کار جانی براوو یکی از کانال های قدیمی یوتیوب هست که فیلم فارسی های قبل از انقلاب را میگذاره و کانالش هم در یوتیوب بیش از ده ساله که فعالیت داره و الان بالای صد هزار دنبال کننده در یوتیوب داره.
درباره این شو طنین 72 من چندین ماه پیگیر بودم و با کلی خواهش و یادآوری سرانجام تونستم جانی براوو را قانع کنم که طنین 72 را در کانال ویمو خودش آپلود کنه که اونم مرحله به مرحله هفته ای یک قسمت از شو را در ویمو آپلود میکرد که آپلود کل این شو خودش چند ماه طول کشید البته ویمو محدودیت آپلود پنج گیگ رایگان در هفته را داره و از این نظر میشد به جانی براوو حق داد
پس از طنین 72 هم من چند بار تلاش کردم و حتی بهش چند بار پیام دادم اما گفت الویت من در یوتیوب و ویمو آپلود فیلم های قدیمی هست بعد شو و برنامه تلویزیونی
ویرایش توسط kambiz22 : 11-06-2018 در ساعت 04:55 PM
این ویدیو رو از زنده یاد جلال همتی رو داری؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)