عزیز ، من دوس دارم تایپیک ادامه داشته باشه ، ولی به شرطی که فیلم هائی باشه که نداشته باشم و کیفیت dvd به بالا باشه
از این تایپیک فک کنم فقط فیلم سوسن تسلیمی رو دانود کردم
این نظر من بود ، نظر بقیه دوستان هم مهمه . . .
در کل ، ممنون![]()
عزیز ، من دوس دارم تایپیک ادامه داشته باشه ، ولی به شرطی که فیلم هائی باشه که نداشته باشم و کیفیت dvd به بالا باشه
از این تایپیک فک کنم فقط فیلم سوسن تسلیمی رو دانود کردم
این نظر من بود ، نظر بقیه دوستان هم مهمه . . .
در کل ، ممنون![]()
مستند علف ( نبرد یک ملت برای زندگی )
اولین مستندی که در ایران ساخته شد .
این فیلم که توسط مریان کوپر و ارنست بی. شودزاک کارگردانی شده، به کوچ طایفه بابااحمدی (بختیاریها بامدی گویند) از طوایف ایل بختیاری میپردازد و دوربین همراه با عشایر بختیاری از گذرگاهها و ارتفاعات سختگذر عبور کرده، تا از سردسیر، در استان چهارمحال و بختیاری، برای دستیابی به چراگاه، به گرمسیر این طایفه، در استان خوزستان، منتقل شوند.
فیلم ۷۱ دقیقهای علف، برای نخستین بار در تاریخ ۲۰ مارس ۱۹۲۵ توسط پارامونت پیکچرز تولید شد و مریان کوپر و ارنست بی. شدسک نیز تهیهکنندگان علف محسوب میشدند.
بالاترین کیفیت موجود
Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
خیلی عالی من همه رو زدم دانلود بشه. تاکسی جعفر پناهی هم عالیه، من عصبانی نیستم هم خیلی عالی میشه اگه آپلود بشه![]()
بودا از شرم فرو ریخت
بودا از شرم فرو ریخت (به فرانسوی: Le Cahier، دفترچه) نام یک فیلم درام محصول مشترک ایران و فرانسه در سال ۲۰۰۷ است. این فیلم را حنا مخملباف را کارگردانی کرده است. در این فیلم که نخستین ساخته سینمایی بلند کارگردان است به بررسی زندگی کودکان افغان در دوره طالبان در افغانستان پرداخته شده است
خلاصه فیلم
داستان این فیلم روایتگر زندگی دختر ۶ ساله افغانی به نام بختی (نیکبخت نوروز) است که پس از تخریب تندیسهای بودا توسط طالبان به همراه خانوادهاش در غاری در زیر صخرهای که این تندیسها بر فراز آن قرار داشتند، زندگی میکند. بختی تصمیم به یادگیری الفبا میگیرد اما در این راه با مشکلات زیادی روبرو میشود
Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
به هر حال ممنون رفیق.من تاکسی رو دارم، فقط نمی دونم چطور آپلودش کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)