سه دست کت و شلوار
یک جفت مدل
یک عدد دیوار
یک خیابان
ملودی و تنظیم 20 سال پیش
و دیگر هیچ![]()
دوست گلم به هر حال باید آدم های اون نسل هم که علاقه دارن به اون موسیقی و خواننده های اون نسل هم یه کیفی بکنند.نمیشه که همه امروزی کار کنن.همین خواننده های امروزی اگه 20 سال دیگه به روز کارکنن همین ماها نمیگیم چرا مثل قدیم کار نمیکنه؟
الان اگه آهنگ به روز میخوند خیلی ها میگفتن این آهنگ ها بهش نمیاد.فکر میکنم خواننده ها الان سعی میکنن همه رو یه جورایی راضی نگه دارن.الان من که سنم بیشتره با این آهنگ حال می کنم یعنی با اون نسل.خوب نیست اگه از یکی خوشمون نمیاد بکوبیمش چون خیلی ها دوسش دارن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کلیپش همون جایی ساخته نشده بود که کلیپ با تو احمد سعیدی ساخته شده بود توش؟؟؟ خیلی آشنا بود![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مگه سياوش قميشي خواننده حال حاضر نيست سبكش با زمان پيش نميره ؟ يا معين ؟ يا ابي ؟ اينا كه از نظر سن و سال هم حساب كنين خيلي با نسل جديد فاصله دارن ولي سعي كردن در عين سنگيني كارهاشون( البته غير از بعضي كارهاي ابي كه يه مدت در سطح كامران و هومن اومده بود پائين ) از متد جديد الهام بگيرن . ولي از اميد بعيده با صدائي كه داره هنوز سبكش تغييري نكرده باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)