نوشته اصلی توسط Hadi همین الان خودت گفتی ؟ به همین زودی جا زدی ! محبوب شدی چه جورم یه جوجه ای هم واسه ما کنار بزار ثواب داره میخوام بیام اونجا رفیق دارم خونش اونجاست مجردیه انشالله به زودی نوبهار فعلا که داریم ج*ق میزنیم با هم بابا 1 ماهه دستم خالیه چی میگی اونم پولی بود
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi کدوم کانال ؟ مگه نداری ؟ ندارم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط special آها گروه معرفی نه بالا نیست من بچه نارمکم شرق تهران ما متوسطیم دهن سرویس نه بابا اینطوری نیست والله ندارم دوست دختر کی زنشو به ما میده اخه چرا ندن آخه جوان به این رعنایی ! تا کی میخوای قالی دستباف کار کنی ؟ من اگه دختر بودم میومدم میپریدم بغلت
نوشته اصلی توسط Milad16+ مثل همیشه دلت که خوش باشه هر روز واست عیدِ منم خیلی وقته خوش و شاد نبودم منم مث تو ! اما میزنم به در بیخیالی
نوشته اصلی توسط special میخوام بیام اونجا رفیق دارم خونش اونجاست مجردیه انشالله به زودی نوبهار فعلا که داریم ج*ق میزنیم با هم بابا 1 ماهه دستم خالیه چی میگی اونم پولی بود حالا باز خوبه تو یه ماهه داری ج.ق میزنی .....من چی ؟ از روزی که به سن بلوغ رسیدم یادم میاد هی زدم تا حالا دیگه اسپرم برام نمونده
نوشته اصلی توسط Milad16+ ندارم پیام زدم شماره مو پخ کردم
Milik, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi منم مث تو ! اما میزنم به در بیخیالی با یه چاقو توی کتفم میگذرونم زندگیمو
نوشته اصلی توسط Hadi حالا باز خوبه تو یه ماهه داری ج.ق میزنی .....من چی ؟ از روزی که به سن بلوغ رسیدم یادم میاد هی زدم تا حالا دیگه اسپرم برام نمونده دهانت سرویس
نوشته اصلی توسط Ramy رفتی دلکم ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن