صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 73

موضوع: دانلود آلبوم جدید و شنیدنی امید به نام هوای آزادی ...| Exclusive |

فوق حرفه ای
    به درد نمیخوره هیچ کدوم فقط همون آلبوم شب میلاد آخرین کار خوبی بود که شنیدم

خواننده های اونور دیگه اکثرا تمام شده ان البته این قدیمیا رو دارم میگم

امید تمام شد معین تمام سیاوش تمام اندی تمام گوگوش تمام شمایی زاده تمام

2. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    درست مثل آلبومای داخل ایران، مشکل آلبوم ترانه هاشه، ینی ربط منطقی بین بندهای هر ترانه وجود نداره، من تعجب میکنم چرا دیگه حتا ترانه های مینا جلالی و مسعود امینی اینهمه سرسری و بی ربط شده،
    در کل دو ترانه معنی دار و همچنین اصولی داشت که یکی چکاوک و یکی برگریزان بود
    آهنگها و تنظیم ها امیدی بود و زیبا
    اما از هر نظر از آلبوم قبلیش ضعیف تر بود
    و مهمترین نکته: صدای امید و تحریراش تو کل خواننده های جمهوری اسلامی حتا نزدیکش وجود نداره.

نیمه فعال
    دوستان عزیز به نظر من این البوم قبلا امیدبرگ های برندش مثل خانه بی سقف یا قرمز خرج کرده بود.اگر این ها را قبلا نشنیده بودیم شاید الان میگفتیم البوم خوبی بود.ترک های خوب جدید به نظر من هوای ازادی و چکاوک بود البته چکاوک قبلا امده بود ولی کیفیتش پایین بود.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    به درد نمیخوره هیچ کدوم فقط همون آلبوم شب میلاد آخرین کار خوبی بود که شنیدم خواننده های اونور دیگه اکثرا تمام شده ان البته این قدیمیا رو دارم میگم امید تمام شد معین تمام سیاوش تمام اندی تمام گوگوش تمام شمایی زاده تمام

دوست عزیز با تمام احترامی که به نظرتون قائلم ولی هنرمندان اون طرف اثارشون می ارزه به خیلی از اثار بی محتوای داخلی و این افراد برای ما حالت نوستالژی دارند و به این سادگی ها تموم نمیشند.

6. 2 کاربر مقابل از mosk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بابا درک کنین دیگه

** خانم یا آقایی که از پست‌های دیگران مفت بری میکنی **
    اگر شعور تشکر کردن از پست دیگرانو نداری اقلا کمی معرفت داشته باش و دست از مفت بری زحمت اونها بکش !

نیمه فعال
    • سلام به دوستان یادتون باشه ریشه موسیقی ما دست خواننده های اونور آبه چون اونلا بودن که این موسیقی ایران رو ریشه و ساقه و شاخ وبرگ دادن حالا سلیقه ها بسیار متفاوته اینه که باعث شده یه آهنگ مخاطب پسند خیلی سخت درست از آب آورد

نیمه فعال
    چه یک خیال چهیک حقیقت قشنگ فرقی دیگه نمی کنهدیره واسه این دل تنگاومدنت واسه چیهنای نفس تو سینه نیستخواستی که مطمئن بشیعاشق تر ازمن دیگه نیستحالا تو بمون با عاشقات بمون بناز به بنده هات منم میرم تو تنهایی ترانه میگم از نگات اینجور غریب نگام نکن منم همون همیشگیت فرقش اینه که رفته ام از روزگارو زندگیت میرم که راحتت کنم از این نگاه التماس کسی بهت دیگه نگه با بدو خوب من بساز حالا تو بمون با عاشقات بمون بناز به بنده هات منم میرم تو تنهایی ترانه میگم از نگات

نیمه فعال
    شبایی که خسته مونده از راه میرسم نا ندارمحال و هوای خونمون بهم میگه دیگه تو دلت جا ندارمدلم میخواد سر روی شونت بزارم گریه کنمازت بپرسم تو بگی چاره چیه راه افتادم راه ندارمبهت بگم که سردمه چه درددمهوقتی که تو نیستی سختمهبهم بگو که حقمههوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمدانلود آهنگ جدید امید به نام هوای آزادیهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمخونه که بوی عشق میداد یه چیزایی توش خالیهجایی که توش زندگی بود زندون انفرادیهزندگیمو ریختی بهم اون همه حس و حال خوبمثل گذشته ها نبودنه صبح قشنگ بود نه غروباگه ازم سیری بگو اگه میری بگو بهم بگوبهم بگو که حقمهبهم بگو که خسرمهتوی چشام از روبه رو بهم بگواگه ازم سیری بگواگه داری میری بگوهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمدانلود آهنگ جدید امید به نام هوای آزادیهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسم

نیمه فعال
    از پنجره تا پنجره سفر به باغ خاطرهاز کوچه های کئدکی منو به خونه میبرهگهواره کودکی مون میبینمش توی آیینه هاهنوز داره تاب میخوره با پچ پچه با شاپرکابانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییعطر نفسهات با منهنفس بکش که تازه بشمتو سنگر آغوش تو جون بگیرم آزاده بشمنفس بکش هر نفست امیده زنده موندنهفرشته بی ادعا مهر تو ایین منهبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییدانلود آهنگ جدید امید به نام مهر بانومهر بانو مادرم زلاله حس بودنمدست نوازشگر تو مرهم زخمای تنمگلخونه ها گل میریزنبغل بغل به پای توفانوسکای نقره ای میبارن از هوای توبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام تویی

نیمه فعال
    بسیار زیبا جوری که خودم انتظارشو نداشتم از امید،و با بویی آشنا به مانند کارهای قدیم و موفق امید بود(نه کپی از آنها،بلکه تو حال و هوای اون کارها و اون حسهای ناب)!!
    خیلی هم قویتر از آلبوم "شب میلاد" البته باید وقت بگذره تا نظر اونایی که قبول ندارنم شاهد تغییرش باشیم چون خیلیا عادت دارن هرکاری میاد همون اول میگن بد بود و فلان و هزارتا نظر کارشناسی (که تجربه نشون داده به مرور زمان نظرها 180 درجه تغیر میکنه)!!
    خنده دار و جای تاسف اینجاس که آدم بیاد مثلا به صادق نوجوکی ایراد بگیره که واقعا فوق العادس اون آهنگی که تو این آلبوم به امید داده یا همچنین به استاد پازوکی که شاهکار"خانه ی بی سقف"رو ساخته واسه این آلبوم...
    من تنها آهنگایی که تو این آلبوم اصلا دوس نداشتم فقط ترک"عشق و تمنا" و "خوش قدم" بودن که دوسشون نداشتم اونم چون خیلی به کارهای شاد علاقه ای ندارم ولی کار شاد دیگه ی این آلبومو یعنی"گلپوش"رو خیلی دوس داشتم بازم بخاطر همون حس و حال آهنگای قدیمیشو داشتن!
    در کل نمیخواستم صحبتام طولانی بشه که شد ولی آلبوم خیلی خوب بود!! (تحریرایی که تو آهنگ "هوای آزادی" رو هم که زده،نمیشه ازش گذشت،عالی بود)

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

13. 3 کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)