تنها نکته ی مثبت صدای زیبای امید
موسیقیش فاجعس
تنها نکته ی مثبت صدای زیبای امید
موسیقیش فاجعس
فدای امضات@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من یکی از مریدای هنر صادق نوجوکی، جهانبخش پازوکی و... همه بزرگان پایه ی شاهکارسازی موزیک ایران چه در زمینه ترانه و چه موزیک و تنظیم هستم و فکر میکنم و مطمئنم که اگه جمهوری اسلامی صد سال دیگه هم تلاش کنه آثار فاخرش گوشه ای از عمق کارای شاهکار سازای لوس آنجلسی و قبل انقلابو نمیتونن مگر با تقلید بسازن.
اما با این حال ما ایرانیا اینطور بار میایم که اسطوره پروریم، و اگه هر کار ضعیفی هم از بزرگی بشنویم، چون اسم اون شخص پشتشه نمیخپایم قبول کنیم ضعیفه، نمونش تمام آهنگها و ترانه هایی که معین بعد از آلبوم آخرش و برای آلبوم جدیدش آماده کرده منهای یکی دوتا کار مثل دلم تنگته، نمونش ترانه های بی وزن و قافیه و بی معنی استاد شهیار قنبری تو هشت سال گذشته، و چرندیاتی که اندی وپاکسیما برای آلبوم جدید اندی ساختن که ذره ای از شاهکارای قدیمشون مثل سرسپرده نشونی ازشون تو کاراشون نیست، باید بپذیریم که متاسفانه با بالا رفتن سن ذهن هم تواناییش کاهش پیدا میکنه و جوونهای خوش فکر باید به دور از حاشیه و تقلید و شوق معروف شدن جای بزرگان بیان، این تنها دلیل در اوج موندن هنر تو غرب و پسرفتش تو ایرانه.
شما ترانه قرمز یا هوای آزادی رو دقت کنید که چقدر بی وزن و بی ربط واژه چینی شده، مثال "نمیخواستم برم، رفتم... پشیمونم (اگه) رفتم... ۲. هوای آزادی میخوام اما باهات تو قفسم آخه قشنگه بند عشق وقتی باهات تو قفسم. به هر حال این شخص از بودن درکنار مخاطبش خوشحاله یا گله منده!! بعد اون اولش شبا خسته مونده میام خونه دیگه چه نوع واژه گزینی برای یک ترانست! من اینارو فقط به کهولت ذهن و همچنان اصرااار به کار کردن ربط میدم، و از اون طرف تنها ترانه ی استاندارد از نظر ادبی و بر اساس قوانین ترانه در این آلبوم رو بشنوید که چکاوک باشه، موزیک و تنظیم بی نظیرش رو هم که کار دو جوان دیگست دقت کنید، اون دوستمون درست گفت: مثلا معین برای خودش یک خدا بود مثل ابی و داریوش و من معینو میپرستیدم در زمینه شعور انتخاب ترانه، اما ترانه های جدیدش نشون دادن دیگه واقعا از لوس آنجلس فقط ابی و داریوش موندن که هنوز شعور انتخاب ترانه دارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)